Siulpower Greene’s linimentti, 1 L

€ 16,95
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 25 % valitsemastasi tuotteesta
Kopioi koodi: HIGHLIGHT25
Tilauksen minimisumma on 70 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan yhtä tuotetta. Alennus vähennetään tuotteesta, jolla on korkein myyntihinta. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme ainoastaan tuotteen alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.10.2021. saakka.
Kokotaulukko
Valitse toimitustapa
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Perinteinen Greene’s linimentti on tehokas apu jännityneille, väsyneille ja kireille lihaksille. Vaikuttavina aineina mm. eukalyptusöljy, menthol, kamferi, jodi ja kaliumjodi.


Teknisiä lisätietoja:


Sisältää: Kamferia, mentholia, thymolia, eukalyptysöljyä, vihreää elintarvikeväriä, vesasetoni sekoitteessa (1,0-0,75 vol%).


Käyttöohjeet:


AINOASTAAN KEHON ULKOPUOLISEEN KÄYTTÖÖN.
Jäykkyyttä selässa, lavoissa ja lantiossa.
Käyttöohjeet:
Rasittuneille ja väsyneille lihaksille: Voitele kerran tunnissa ja hiero varovasti. Harvenna hoitoa kivun vähentyessä.
Jäykkyyttä selässä, lavoissa ja lantiossa: Voitele ja hiero Greene´s linimenttiä. Peitä lämpimällä vedellä kosteutetulla loimella. Peitä kostea loimi kuivalla loimella ja anna vaikuttaa 40-60 minuuttia.Toista hoito 3-4 kertaa vuorokaudessa kunnes jäykkyys katoaa.

SILMIÄ ÄRSYTTÄVÄÄ:
Voi aiheuttaa silmien ärsytystä toistuvassa käytössä, sekä ihon kuivumista ja halkeilua. Sisäänhengitys voi aiheuttaa väsyneen ja sekavan olotilan. Kosketuksessa silmiin, huuhtele runsaalla vesimäärällä sekä ota yhteys lääkäriin. Säilytetään lasten ulottumattomissa.


Tuote numero: 25100

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Siulpower Greene’s linimentti, 1 L