« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Ensiapu / Linimentit ja savet

Trikem Trikem Radital Linimenttigeeli, 500 ml

14,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.5 l (29,98 € / l)
( 2 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Trikem Radital Linimenttigeeli, 500 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Radital linimentti geelin muodossa Ruotsin myydyin linimentti, jota on käytetty ihmisille ja eläimille yli 50 vuotta. RADITAL Linimentti on kaksitehoinen linimentti joka lisää verenkiertoa paikallisesti, vähentää toipumisaika ja vähentää kipua. Linimenttiä on käytetty tuhansien vuosien ajan ehkäisten ja lievittäen kipua rasittuneista lihaksista, jänteistä ja nivelistä. RADITAL pidetään tehokkaimpana linimenttinä ja toimii aluksi viilentävästi ja siirtyy pitkään tasaiseen lämmittävään vaikutukseen. Linimenttiä käytetään laajasti huippu-urheilussa, liikunnassa mutta myös hierojat ja fysioterapeutit ovat käyttäjinä. RADITAL linimentti on erittäin suosittu hevosihmisten keskuudessa, varsinkin ravi-ja laukkaurheilussa, jossa käytetään tuotetta päivittäin. Saatavana sekä neste-että geelin muodossa. Hevosilla käytetään usein nesteenä, sillä aine menee helpommin karvan läpi. Ihmisille mukavampaa on käyttää geelin muodossa.

Teknisiä lisätietoja:

Annostus: Määrä käytettävää voidetta on hyvin yksilöllistä. Levitä varoen ja lisää määrää vahvempaan vaikutukseen. Lämmittävä teho alkaa noin 10 minuutin kuluessa, joten ole varovainen ennen kun olet oppinut miten linimentti toimii parhaiten.SISÄLTÖ:Mentholi.Kamferi.Eukalyptoli.Etanoli.Vesi.Väriainetta E102.

Tuote numero: 301579

Lue arvosteluja:

Våri: