« Takaisin / Merkit / Kevin Bacon's

Kevin Bacon's Kevin Bacon's The Green Hoof Dressing, kavioille, 500 ml

24,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.5 l (49,80 € / l)

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Green
Green Kevin Bacon's The Green Hoof Dressing, kavioille, 500 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Koska kaikki kaviot ovat erilaisia ja ansaitsevat erityistä huomiota, Kevin Bacon's on kehittänyt erittäin ravitsevan ja vahvistavan, 100 % kasvipohjaisen ja luonnollisen kaviorasvan, jota suositellaan hevosille, joilla on halkeilevat ja hauraat kaviot.

The Green kaviorasva on huomattavan hyvin imeytyvä kaviorasva, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, kuten - oliiviöljystä ja avocadoöljystä, jotka imeytyvät syvälle sarveisaineeseen sekä ravitsevat, pehmentävät ja vahvistavat kavioita; - kasvisteroleista, joilla on antioksidanttisia vaikutuksia; - lavandiiniöljystä (luomuviljeltyä), joka on hyvin miellyttävän tuoksuista ja samanaikaisesti luonnollisen antibakteerinen. - kasvivahoista, joilla on voidemainen rakenne ja ravitseva vaikutus Kasvivaha vaikuttaa kahdella tavalla: Se luo kavion ympärille läpäisemättömän kalvon, joka estää kavioiden kuivumista ja suojaa kavioita myös ulkopuolelta tulevalta kosteudelta. Ravitsevan vaikutuksensa lisäksi se antaa kavioiden myös hengittää.

Tuote numero: 337951

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: