Effol Winter-Hoof-Gel kavionhoitogeeli, 500 ml

12,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.5 l (25,00 € / l)
Säästä jopa 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 12%. Osta 80 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero tuotteille.
Våri: Vihreä
Vihreä Effol Winter-Hoof-Gel kavionhoitogeeli, 500 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ratkaisu kuluneille ja vahingoittuneille kavioille talvella.


Rosmariini-, neilikka- ja babassuöljy imeytyvät kavioon ja muodostavat pitkäaikaisen suojan kosteutta ja mutaa vastaan. Geelimäinen, rasvaisia öljyjä sisältävä koostumus imeytyy hitaasti ja pysyvästi kavioihin, mikä takaa kavioiden pysymisen vahvoina talvella.


Tuoteominaisuudet:


  • Runsaspitoiset öljyt kuten rosmariini, neilikka ja babassuöljy imeytyvät voimakkkaasti ja pitkätehoisesti talvella hitaammin kasvavaan kavioon suojaa kosteudelta, sohjolta ja kosteilta kuivikkeilta
  • Antaa upean kiillon
  • Doping-vapaa

Teknisiä lisätietoja:


Sisältää: rosmariinia, neilikkaöljyä ja babassuöljyä.


Käyttöohjeet:


Sivele päivittäin ulkoiseen kavioseinään. Hierominen kruunun rajaan edistää alusta alkaen kavion tervettä kasvua.Kesää varten meillä on kevyeen hoitoon tarjolla Effol kesä-kaviogeeliä.Säilytä lasten ulottumattomissa. Sisältää Eugenol. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.


Tuote numero: 307758

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: