Trikem Saline, 200 ml

4,40 €
Hinnat sisältävät alv:n
200 ml (2,20 € / 100 ml)
15% EKSTRA-alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: WEEKEND15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 31.01.2022 asti.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

RADICIN suolaliuos - 0,9 % natriumkloridiliuos joka soveltuu esimerkiksi silmien, haavojen tai ihovaurioiden puhdistukseen.

Suolaliuosta voi käyttää huuhtelunesteenä huuhtoessa pois likaa esimerkiksi silmästä tai haavasta. TRIKEM suolaliuos myydään pehmeässä muovipullossa jossa on terävä kärki. Pullon terävän kärjen avulla voidaan huuhdella haava tai silmä tarkasti, jo kevyellä puristuksella saadaan liuos riittävällä paineella ulos. Näin vältetään kivuliaita sekä epämiellyttäviä puhdistuksia.


Teknisiä lisätietoja:


SISÄLTÖ: Natriumkloridi 0,9%, Suodatettua vettä.


Käyttöohjeet:


Leikkaa pullon yläosasta tiiviste pois. Haavan puhdistuksessa – osoita nokka mahdollisimman lähelle haavaa ja purista pulloa reilusti jotta saadaan tarpeeksi kova paine.Silmän puhdistuksessa – purista pulloa kevyesti ja varovaisesti, jotta nokka ei vahingoita silmää.Voidaan säilyttää ja käyttää sen jälkeen, kun pullo on avattu.


Tuote numero: 25009

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Trikem Saline, 200 ml