Ötökkäkauden must-have tuotteet
Naisten fleecetakit ratsastukseen

Naisten fleecetakit ratsastukseen

Fleecetakit ovat erittäin käytännöllisiä, monikäyttöisiä ja miellyttäviä ratsastuksessa. Horzen perusmallistosta löydät valtavan valikoiman erilaisia värejä, malleja ja tyylejä.

61 tuotetta

Osta Naisten fleecetakit ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Fleecestä valmistetut ratsastustakit ovat täydellisiä ympäri vuoden

Ratsastukseen suunnitellut fleecetakit ovat erittäin suosittuja ratsastajien keskuudessa hyvällä syyllä. Tutustu valikoimaamme, jossa on paljon erilaisia tyylejä ja vaihtelevia, trendikkäitä yksityiskohtia sekä somisteita. Fleecetakit ovat miellyttäviä ja monikäyttöisiä sekä upeannäköisiä ratsastuksessa. Valitse satulahuopasi tai ratsastushousujesi kanssa yhteensopiva väri tai vain suosikkimerkkisi takki logolla.

Mikä tekee fleecetakista niin monipuolisen?

Fleecetakin etu on erityisesti se, että se on yhtä lämmin kuin paksu pusero, mutta se ei ole paksu. Lisäksi voit ottaa fleecetakin nopeasti pois päältä ja solmia vaikka vyötäröllesi tarvittaessa. Ratsastukseen suunnitelluissa fleecetakeissa on yleensä useita taskuja, joissa kännykkäsi ja muut tärkeät tavarasi pysyvät tallessa. Niissä voi lisäksi olla peukaloaukot, irrotettava huppu tai pystykaulus, joten fleecetakit ovat täydellisiä kerrospukeutumisen osana, sellaisenaan tai paksumman takin alla.

Fleecetakit ja muoti

Koska fleecetakit ovat niin suosittuja, niitä on nyt saatavissa kaikissa väreissä pirteästä pinkistä hillittyyn harmaaseen, joten jokaiselle löytyy mieleinen. Fleecetakkien muodikkaat painatukset, kristallisomisteet ja brodeeratut logot viimeistelevät minkä vaan asun upeasti.

Suosituimmat kategoriat