Osta 3 tuotetta tai enemmän
Naisten fleecet ja hupparit ratsastukseen

Naisten fleecet ja hupparit ratsastukseen

Tutustu Horzen laajaan valikoimaan ratsastukseen suunniteltuja collegepaitoja ja treenitakkeja. Valikoimassamme on paljon suosittuja värejä ja tyylejä sekä hupulla että ilman huppua, täyspitkillä tai lyhyillä vetoketjuilla sekä vartalonmyötäisiä ja väljempiä malleja. Ratsastajille suunnitellut neulepaidat ja neuletakit tuovat esiin rakkautesi hevosiin niin kaupungilla kuin satulassakin. Lämpimistä materiaaleista valmistetut ja tyylikkään väriset ratsastuspuserot näyttävät upeilta ratsastustunnilla lempiratsastushousujesi kanssa.

64 tuotetta

Osta Naisten fleecet ja hupparit ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastukseen suunniteltuja collegepaitoja ja treenitakkeja

Laajan valikoimamme collegepaidat ja treenitakit ovat täydellisiä ratsastukseen, ne viimeistelevät tyylisi sekä ratsastaessa että muuten. Valitse monista tyyleistä mieltymystesi mukaan siisti pystykaulus, poolokaulusepäsymmetrinen kaulus tai vaikka hupullinen malli.

Tyylikkäitä treenipuseroita kaikkiin tilanteisiin

Urheilulliset collegepuseromme ovat täydellisiä ratsastukseen, mutta sopivat hyvin myös päivittäiseen käyttöön muuten. Paljetit, kimalle, tehosteväriset vetoketjut, hienot napit ja raikkaat värit viimeistelevät lempiasusi täydellisesti. Valitse erilaisista malleista ratsastushousujesi kanssa yhteensopiva, monikäyttöinen ja käytännöllinen collegepusero tai treenitakki vaatekaappiisi.

Neulepaidat - ajatonta kauneutta ja tyylikkyyttä ratsastajalle

Neulotut villapaidat ovat aina trendikkäitä ratsastajilla. Tyylikäs neulekuvio ja kauniit yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen ratsastushousujesi kanssa ja vangitsevat katseet tallilla.

Horzen valikoimassa on neulepaitoja erilaisilla kuvioilla hengittävistä materiaaleista, jotka sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

Vielä neulepaitaakin käytännöllisempi - neuletakki ratsastukseen

Meillä on ratsastukseen sopivien neuleiden valikoimassa myös neuletakkeja. Niissä on kaikki neulepaitojen edut sekä lisäksi käytännöllinen nappikiinnitys. Tyylikkäät napit, upeat logot ja tehosteväriset hihansuut: Ajattomat ja tyylikkäät neuleet viimeistelevät ratsastusasusi täydellisesti.

Suosituimmat kategoriat