Roeckl Jessie talvikäsineet

34,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 13% koko tilauksestasi
Kopioi koodi: FLASHSALE
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.09.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Mountain Horse, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden tuotteille.
Våri: Musta
Musta Roeckl Jessie talvikäsineet
Kokotaulukko
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Toiminnalliset ja käsiä hyväilevät - tyylikkäät ROECKL SPORTSin JESSIE softshellkäsineet ovat niin ilmavan pehmeät ja lämpimät, että naiset - sama onko heillä hevonen vai ei - eivät haluaisi ottaa niitä käsistään talvella.
Käsineet eivät sovellu ratsastukseen, mutta ne ovat ihanteelliset matkalla tallille ja talliaskareissa erityisesti, kun jäätävä tuuli ulvoo nurkissa.
Silkinpehmeä pileevuori on ehdottomasti ihanin ominaisuus.
Se myötäilee ihoa ja hemmottelee käsiä erinomaisella käyttömukavuudellaan ja miellyttävällä lämmöllä.
Tuulenpitävä ja vettähylkivä ROECK-PROOF® softshellmateriaali antaa luotettavan suojan kylmältä säältä ilman, että urheilussa ja työskentelyssä välttämätön hengittävyys ja joustavuus kärsivät.
Ehdottoman ajaton muotoilu sekä hillityt kämmenselän ja ranteen kohokuviot, kuten myös naisellinen ja tyylikäs ROECKL-logoteksti viimeistelevät käsineet.
Lisäksi näissä hyvin istuvissa yleiskäsineissä on rannekkeessa käytännöllinen kuminauha, joka parantaa istuvuutta entisestään ja pitää lämmön käsineiden sisällä.
Johtopäätös: Nämä käsineet ovat yhtä tehokkaat kuin miellyttävät ja tyylikkäät sekä sopivat erinomaisesti yhteen kaikkien tallivaatteiden kanssa.
Huomioi: ROECKL SPORTS suosittelee vahvasti JESSIE-käsineitä vapaa-ajalle ja talvikäyttöön tallilla, mutta ei ratsastuskäsineiksi.


Teknisiä lisätietoja:


Kämmenselkä: ROECK-PROOF® Andes.
Kämmen: ROECK-PROOF® Andes.
Ominaisuudet: pileevuori.


Pesuohjeet:


Pesu 30 asteessa.


Tuote numero: 335327

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: