Roeckl Tokyo, ¾ pituus

€ 17,43
€ 24,90
Hinnat sisältävät alv:n
12% alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HZAUTUMN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 23.09.2021 asti.
Valkoinen Roeckl Tokyo, ¾ pituus roeckl
Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

Muodikas yksityiskohta nuorille - kynsikkäät vetävät huomion puoleensa. Ja tässä on syy: Epätavallinen tarrakiinnityksen muotoilu on todellinen katseenvangitsija. Kämmenpuolen materiaali on vedetty ranteen yli ja kiinnitetty kädenselän puolelle tarrakiinnityksellä. Rock-‘n-roll-tyyliset niitatut koristeet alleviivaavat käsineen ylellistä tyyliä. Kämmenosa on erittäin ohutta ja kevyttä MICRO AIR-materiaalia. Se on erityisen joustava ja mikrorei'itys tekee siitä hyvin hengittävän. Käsineiden mestarit yhdistivät kädenselässä MICRO AIR-materiaalin ja täysin matan lycran. Käsineiden sormien 3/4 pituuden ansiosta ohjien hankaukselle alttiina oleva iho on suojattu.


Teknisiä lisätietoja:


Kädenselkä: 63% polyamidia, 21% polyamidia polyuretaanipinnoitteella, 16% elastaania. Kämmen: 100% polyamidia polyuretaanipinnoitteella.


Tuote numero: 31657

Lue arvosteluja:

Roeckl Tokyo, ¾ pituus