koiran fleeceloimi, 78-82

88,90 €
Hinnat sisältävät alv:n
Våri: Musta
Musta Back on Track koiran fleeceloimi, 78-82
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Loimi on valmistettu fleecemateriaalista, jonka keraaminen Welltex Back on Track kerros on lähimpänä koiran ihoa.Nämä loimet sopivat täydellisesti urheilulliselle koiralle, vanhalle koiralle tai ylläpitämään minkä tahansa lemmin terveyttä. Käytä verryttelyssä ennen tai jälkeen kilpailujen, tai terapialoimena vanhoille tai vammautuneille koirille.Sopii erityisesti käytettäväksi vesileikkien jälkeen pitämään koirasi lämpimänä - kosteudensiirto-ominaisuudet takaavat, että koirasi kuivuu nopeasti uinnin jälkeen ja pysyy lämpimänä. Sopii loistavasti puettavaksi koiralle talvisin räntäsateilla lenkkeilyn jälkeen!Materiaali on valmistettu polyesteristä ja polypropeenista (joissain tuotteissa kankaisiin on yhdistelty myös puuvillakuituja), joihin on fuusioitu keraamista jauhetta. Keraaminen jauhe antaa kankaalle sen ainutlaatuiset ominaisuudet, joiden ansiosta ruumiinlämpö muuttuu infrapunalämmöksi ja heijastuu takaisin kehoon.


Teknisiä lisätietoja:


Tämä kangas on valmistettu Kiinassa ja se sisältää 100 % polypropeenia (PP), johon on fuusioitu keraamista jauhetta tai 50 % polyesteriä, johon on fuusioitu keraamista jauhetta sekä 50 % puuvillaa.


Pesuohjeet:


Back on Track tuotteet voidaan pestä 30°C lämpötilassa tavallisella pesuaineella. Ilmakuivaus.Huomautus: Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta, äläkä rumpukuivaa. Tuotetta voidaan silittää korkeintaan 50 asteen lämpötilalla. Keraaminen jauhe on fuusioitu polyesterin ja polypropeenin kuituihin, eikä irtoa pesussa.


Tuote numero: D2031

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Back on Track koiran fleeceloimi, 78-82