« Takaisin / Teemat / Koiratarvikkeet / Koiran takit & koiran loimet

Back on Track Back on Track Cassie jokasään paita, 45-50 cm

57,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 22 % EXTRA Horze & B Vertigo -tuotemerkistä! + Säästä 12% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER2024
Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €. Brands in Focus -myynnissä olevat tuotemerkit eivät kuulu tähän: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaroiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske poissuljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 17.06.2024 saakka.
Våri: Black
Black Back on Track Cassie jokasään paita, 45-50 cm
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

MONIKÄYTTÖINEN KOIRAN FLEECEPAITA IONTEX®-TEKNOLOGIALLA.

Cassie on pehmeä ja lämmin fleecepaita, joka antaa täyden liikkumisvapauden etujaloille. Vuorauksessa on hyödynnetty Iontex®-teknologiaa, joka vilkastuttaa verenkiertoa sekä edesauttaa lihasten ja nivelien joustavuutta ja liikkuvuutta. Tämän takia Cassie on erinomainen vaihtoehto koirille, joilla on jäykkyyttä, tulehduksia tai arkuutta lapojen ja selän alueella. Paita on täydellinen myös palautumiseen metsästyksen, agilityn, vaelluksen tai muiden aktiviteettien jälkeen. Koiran paita on helppo pukea takana keskellä olevan vetoketjun ansiosta. Vetoketjun saa lukittua ja sen sisäpuolella on suojakaitale, joka ehkäisee karvojen joutumista vetoketjun väliin. Heijastavat yksityiskohdat sekä logot sivulla ja edessä lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Cassie on erinomainen myös talvella, koska se ehkäisee lumen tarttumista karvaan rinnan alueella - täydellistä, kun kuljet syvässä hangessa. Cassie on suunniteltu normaalirakenteisille ja urheilullisemmille koirille.

Tuoteominaisuudet:

  • Erinomainen liikkumisvapaus
  • Iontex®-teknologia
  • Helppo pukea päälle
  • Heijastavat yksityiskohdat

Teknisiä lisätietoja:

Materiaali: 100 % polyesteriä. Täyte: 100 % TPU. Vuori 1: 100 % polyesteriä. Vuori 2: 82 % Polyesteriä, 18 % elastaania IONTEX®-teknologialla.

Tuote numero: 335313

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: