« Takaisin / Teemat / Koiratarvikkeet / Koiran takit & koiran loimet

Back on Track Back on Track Bark koiran jokasääntakki, 25-35 cm

63,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black
Black Back on Track Bark koiran jokasääntakki, 25-35 cm
Grey Back on Track Bark koiran jokasääntakki, 25-35 cm
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Bark on suunniteltu aivan uudenlaiseksi niin, että se antaa parhaan mahdollisen liikkumisvapauden etujaloille. Takki on suunniteltu koirille, joilla on korkea hännän kiinnityskohta, ja siksi pituutta voi säätää tarvittaessa hännän yläpuolella olevan, joustavan nyörin avulla. Takin ulkopinta on pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka on hyvin hengittävää sekä vettä- ja tuultahylkivää. Hyvänmallisessa kauluksessa on nyöri, joka ehkäisee veden ja lumen pääsyä takin sisään. Vuorimateriaalin Iontex®-teknologia vilkastuttaa verenkiertoa, mikä auttaa koiraa säilyttämään sopivan lämpötilan sekä pitämään lihakset vetreinä kaikenlaisessa säässä. Bark takki istuu tiiviisti ja miellyttävästi rinnan kohdalta, siinä on helppo nappikiinnitys edessä ja solki takana. Sivujen tarrakiinnitykset varmistavat, että takki pysyy paikallaan kiertymättä. Takissa on heijastavat yksityiskohdat ja logo turvallisuuden lisäämiseksi pimeällä. Siinä on myös aukot talutushihnan kiinnittämiseksi kaulapantaan tai valjaisiin. Bark on suunniteltu normaalirakenteisille ja urheilullisille koirille.

Tuoteominaisuudet:

  • Erinomainen liikkumisvapaus
  • Vettä- ja tuultahylkivä
  • Hengittävä
  • Iontex®-teknologia

Teknisiä lisätietoja:

Materiaali: 95 % polyesteriä, 5 % elastaania. Täyte: 100 % TPU. Vuori 1: 100 % polyesteriä IONTEX®-teknologialla. Vuori 2: 85 % polyesteriä, 15 % elastaania IONTEX®-teknologialla.

Tuote numero: 335306

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: