Säästä 15% koko tilauksestasi *
Käytä koodia: CYBER-WEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta
Sähköaita

Sähköaita

Sähköpaimen pitää hevosesi turvallisesti aidatussa tilassa ilman kalliita, kiinteitä aitoja. Sähkölangan voi myös lisätä tehostamaan olemassa olevien aitarakenteiden turvallisuutta.
56 tuotetta

Sähköaita säilyttää hevosesi turvallisesti halutulla alueella.

Sähköaita sopii hevosten aitaamiseen pienelle alueelle, tai silloin, kun tarvitset kannettavan järjestelmän. Hevosaitaukseen sähkölanka sopii vahvistamaan jo olemassa olevaa, kiinteää aitaa tai vilkkaan tien lähistöllä olevaa aitausta. Kun lisäät hieman enemmän tehoa sähkölankaan, hevosesi oppii pysymään poissa vaarallisilta alueilta, mikä vähentää karkaamisen tai vammautumisen riskejä. Hevoset oppivat nopeasti pitämään turpansa ja häntänsä kaukana sähkölangoista ja alkavat kunnioittaa rajojaan. Sähköaita pitää myös tehokkaasti kutsumattomat vieraat poissa aitauksesta ja siten laumasi pysyy turvassa. Valitse sähköaita hevosesi aitaukseen, kun haluat edullisen vaihtoehdon puuaidan sijasta. PVC ja muut materiaalit sopivat erinomaisesti väliaikaisten laidunten pystyttämiseen.

Sähköaitojen avulla pidät laumasi turvassa ja ehkäiset karkailuja.

Sähköaidan avulla voit luoda hevosillesi turvallisen elinympäristön ilman valtavia kuluja tai pysyvän aidan rakentamista. Käytä sähköaitaa koko aitauksen rajaamiseen tai rajaa jo olemassa olevia aitauksia pienempiin alueisiin, jos haluat esimerkiksi erotella syömiseen ja liikkumiseen tarkoitetut alueet toisistaan. Sähköaita voi olla myös järkevä vaihtoehto, jotta laumasi ei pääse liian lähelle autotietä tai vilkasliikenteisempää aluetta talliympäristössä. Hevoset ovat luonnostaan uteliaita ja vaativat toisinaan pienen muistutuksen pysyäkseen poissa vaarallisilta alueilta. Kun hevosellesi on aidattu sähkölangalla turvallinen tila, voit olla rauhallisin mielin sen nauttiessa päivittäisestä ulkoilustaan. Sähköaidat on helppo asentaa ja ne vaativat ainoastaan yksinkertaisen, säänkestävän akun, joka pitää yllä matalaa jännitettä.

Osta Sähköaita osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Tilaa nyt Sähköaita osoitteesta horze.fi!