Thermo-erikoistarjous - saat 10% alennuksen yli 70€ tilauksista* Käytä koodia:
Leikepöydälle kopiointi onnistui
10OFF

Stassek Equisold säde- ja anturalotion suihkesuuttimella, 25

Tuote numero: 25377

€ 11,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Stassek Equisold säde- ja anturalotion suihkesuuttimella, 25
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Stassek Equisold säde- ja anturalotion suihkesuuttimella, 25
Kuvaus

Kuvaus

Erityislotion säteille ja anturoille 
  • Vahvistaa kaviota ja poistaa pahaa hajua 
  • Palauttaa sarveissälekerroksen joustavuuden muutamassa päivässä  
  • Sisältää HOPEA IONEJA - ehkäisevät bakteerien kasvua 
Hevosesi kavioiden säteen ja anturoiden uusiutumisen parantaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 
Equisolid erityislotion on erittäin tehokas aine kavion säteen ja anturan jatkuvaan hoitoon.  Equisolid vahvistaa sarveissälekerrosta, mikä auttaa moniin itsepintaisiin ongelmiin vain muutamissa päivissä. Yllätyt, kuinka nopeasti tämä tehoaa! Kavion sarveissälekerros tulee välittömästi kovaksi ja puhtaaksi.  Sarveissälekerroksen tuhruiset ja pahanhajuiset alueet häviävät lyhyessä ajassa. Sarveissälekerros säilyttää hengittävyytensä ja joustavuutensa. 
Equisolid ei tuki tai täytä sarveissälekerroksen huokosia, kuten kavioterva. Se kehittää luonnollisen suojan haitallisille vaikutteille, kuten esim. kosteus tai lanta.  Equisolid ei sovellu ainoastaan säteen hoitoon, vaan se soveltuu myös koko anturan vahvistamiseen. Equisolid tuottaa usein hyviä tuloksia jopa tilanteissa, joissa valkoviiva on huokoinen tai hauras. Jos kengät eivät pysyneet aikaisemmin kavion haurauden takia, voidaan useimmat hevoset kengittää uudestaan ongelmitta.
Erityinen hopeavalmiste yhdistettynä parhaisiin luonnon raaka-aineisiin estää bakteerien lisääntymistä ja edistää säteen ja anturan palautumista normaalitilaan. 
Ongelmakaviot, jotka tarvitsevat erityisen kengityksen, kuten esim. välipohjat tai rengaskengät, voidaan suojata Equisolidilla ehkäisemään kavion pehmentymistä ja muita ongelmia kenkien alla. Koska Equisolid on nestemäinen, se pääsee myös kavion syvimpiin kohtiin ja siitä saadaan täysi hyöty. 
Equisolid on saatavissa sekä tippakorkilla että suihkepullossa. 
Asiakasarvioiden keskiarvo
4.5
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Equisold-voidesuihke (stassek)
0 Suosituimmat ensin

Auttoi säteilyä näkyvällä paranemisella jo 1v päivittäisen käytön jälkeen, ulosvirtauksesta huolimatta

Equisolid-voide
0 Suosituimmat ensin

Suosittelen tätä tuotetta, joka muutaman käytön jälkeen osoittaa sen tehokkuuden! Ihanteellinen kavioiden vahvistamiseen

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.