LeMieux -lampaankarvaromaani

Alk. 89,21 €
OVH: 118,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 8 )
Säästä 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SHOPPING16
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 22.08.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup tuotteille.
Våri: Musta
Musta LeMieux-lampaankarvaromaani
Suklaanruskea LeMieux-lampaankarvaromaani
Natural/Black LeMieux-lampaankarvaromaani
Natural/White LeMieux-lampaankarvaromaani
Valkoinen/Valkoinen LeMieux-lampaankarvaromaani
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nämä korkealaatuiset puolikkaat ovat 100% luonnollista Australian merino karitsannahkaa - villa on paljon tiheämpi ja pehmeämpi kuin monissa kilpailevissa numnissa käytetty vanhempi lampaanvilla. Selkäranka pyyhkii kuihtuvaksi vähentämällä selkärangan painetta ja mahdollistaen ilman virtauksen. Half-tyynyt ovat bestsellereitä, koska niitä voidaan käyttää minkä tahansa satulan leikkauksen kanssa. Niitä voidaan käyttää ohuen puuvilla neliön päälle tai suoraan hevosten selkänojalle.

Etureunassa olevat nappireikäraot mahdollistavat siistin yhdistelmän kaikkien LeMieux D-Ring-satulatyynyjen kanssa. Tämä yhdistelmä tarkoittaa, että puolikkaan vakio tarranauhat voidaan poistaa haluttaessa.


Tuote numero: 992413

Lue arvosteluja:

Våri: