Osta Sprenger Dynamic RS Full Cheek, 16 mm | horze.fi

Dynamic RS Full Cheek, 16 mm

€ 189,40
Hinnat sisältävät alv:n
Sprenger Dynamic RS Full Cheek, 16 mm
Sprenger Dynamic RS Full Cheek, 16 mm
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger Dynamic RS Full Cheek, 16 mm
Kuvaus

Kuvaus

Litteän ja leveän kielentilan ansiosta kuolain pysyy miellyttävässä asennossa hevosen suussa.


Kuolain pysyy hyvin paikallaan hevosen suussa ja sen ”viikset” estävät kuolainrenkaan joutumisen suuhun toisesta ohjasta vedettäessä. Se myös estää kuolainta painamasta epämiellyttävästi takahampaita. Kuolain pysyy oikeassa asennossa keskellä hevosen suuta, jolloin ohjasavut vaikuttavat täydellisesti hevoseen. ”Viikset” auttavat kääntävissä avuissa erityisesti nuorten hevosten kanssa. Viiksien kevyt, pään sivuihin kohdistuva paine auttaa hevosta ymmärtämään ratsastajan avut ja ratsastajaa suorittamaan tehtävät. Ylemmät varret on käännetty ulospäin, jotta poskiin ei kohdistuisi epämiellyttävää painetta. Dynamic RS-kuolaimet tunnistaa ergonomisesti muotoillusta suuosasta. Ne asettuvat täydellisesti hevosen suuhun tuloksena pehmeä ja tasainen paine koko kielen alueella, kannustaen hevosta imeskelemään kuolainta. Dynamic RS-kuolaimet stimuloivat hevosta hyväksymään kuolaimen helpommin. Lisäksi ergonomisesti muotoiltu suukappale mahdollistaa nopean ja tasapainoisen vaikutuksen kieleen. Tämä kuolain tukee kontaktia suupieliin erittäin tehokkaasti pitäen hevosen kuolaintuntumalla. Hellävarainen nivel keskellä on taivutettu eteenpäin 45°, mikä on patentoidun KK ULTRA-kuolaimen tyypillinen ominaisuus ja tekee tästä kuolaimesta erittäin hevosystävällisen. Dynamic RS-kuolaimet on valmistettu SENSOGANista, innovatiivisesta materiaalista, joka takaa hellävaraisen kontaktin hevoseen. Kaartuvien nivelten ansiosta kuolain säilyttää suoran ja oikean asennon kielen päällä. Kolmipalan keskiosa ohjaa hellästi paineen kieleen. Kuolain rohkaisee hevosta luottamaan ratsastajan käteen ja lisää turvallisuudentunnetta.


Teknisiä lisätietoja:


Paksuus: 16 mm.Materiaali: Ruostumaton teräs.


Tuote numero: 13387

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
4 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi