×
×

Ensimmäinen tilaus Horzelta?

Tarjoamme 30% alennusta ensimmäisestä tilauksesta!

Käytä kuponkikoodia: HZWELCOME

*50€ on minimitilaus. Tarjous koskee vain Horze, Finn-Tack, Pharmacare - ja B Vertigo -tuotteita! Ei voida yhdistää muiden etukuponkikoodien kanssa.

25% alennus vapaavalintaisestan tuotteesta!* HZ-SUNDAY |

×

Riimunnarut

Rajaa:
  • Rajattu haku:
  • Kategoria
    Brändit
  • Väri
  • Hinta
  • Koko
Järjestys:

Riimunnarut ovat välttämätön varuste jokaisella tallilla ja niitä kannattaa varata tallille myös muutama ylimääräinen. Riimunnaruja on saatavilla nahasta, nailonista tai köydestä valmistettuna.

Näyttää 47 tuotteita

Riimunnaruja on hyvä pitää useampiakin tallissa, laitumella ja niiden lähiympäristössä.

Ei ole hauskaa yrittää pyydystää hevosta tarhasta tai laitumelta ilman kunnollista riimunnarua. Horzelta löytyy useita erilaisia, talliisi sopivia vaihtoehtoja, joiden ansiosta et koskaan joudu pulaan. Värikkäitä, pehmeästä puuvillaköydestä tai pehmeästä, kirkkaasta nailonista valmistettuja riimunnaruja löytyy eri värisiä ja eri mittaisia kaikkiin tarpeisiin. Hauska timanttipunos ja kontrastivärit lisäävät hieman persoonallisuutta näihin arkisiin varusteisiin. Valitse suosikkiriimusi kanssa yhteensopiva Horzen riimunnaru tai useampi, jotta voit pitää muutamia riimunnaruja varalta tallissa tai porttien läheisyydessä turvallisuuden lisäämiseksi. Mikset jättäisi ylimääräistä riimunnarua kaiken varalta myös autoosi tai traileriisi, jotta voit helposti pyydystää karanneen hevosen hätätilanteessa? Horzen nahkaiset riimunnarut ovat pehmeitä, ylellisiä ja sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi Horzen eleganttien nahkariimujen kanssa. Kun haluat enemmän tyylikkyyttä ja kauneutta, letitetty nahkariimunnaru on sekä kaunis, että käytännöllinen. Valitse ketjunaru messinkisellä ketjulla kilpailuihin tai parantamaan kontrollia. Monissa Horzen riimunnaruissa on vaihtoehtoina joko kiinteästä messingistä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu paniikkilukko tai klassinen, napsautettava pikalukko, jotka takaavat turvallisuuden ja mielenrauhan. Horzen riimunnarut ja nahkaiset ketjunarut ovat kestäviä ja erinomaisella ammattitaidolla valmistettuja, sekä sopivat kaikenlaisiin hevosenkäsittelytarpeisiin.

Lue lisää