Bucas Recuptex Therapy -loimi

209,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Våri: Dark Blue/Orange
Dark Blue/Orange Bucas Recuptex Therapy -loimi
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Bucas on kehittänyt uuden Recuptex Therapy -loimen, joka ei ainoastaan estä lukuisia lääketieteellisiä ongelmia, mutta voi myös auttaa hoitamaan laajan valikoiman sairauksia, kuten:
Niveltulehdukset.
Lihassäryt.
Pehmytkudosvauriot.
Lihassäryt.
Kissing spine -ongelmat.
Materiaali on valmistettu erittäin hienosta, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta verkosta, joten se toimii suojakilven tavoin, heijastamalla kehon sisäillä syntyneitä magneettikenttiä. Näiden magneettikenttien säilyttäminen stimuloi verenkiertoa ja hapen virtausta hevosen kehossa ja selässä, mikä parantaa ja vähentää sekä turvotusta että tulehduksia sekä edistää nopeampaa paranemista.
Se voidaan tarvittaessa jättää hevosellesi 24 tunniksi seitsemänä päivänä viikossa, mutta Recuptex Therapy -loimen käyttöaikaa suositellaan lisättävän hitaasti ja tarkkailun alla, kun sitä käytetään ensimmäistä kertaa. Koska loimen materiaalit auttavat lämmittämään lihaksia, voi hevonen joskus hikoilla pitkän käyttöajan jälkeen.
Bucas Recuptex Therapy -loimi on ihanteellinen vaihtoehto hevosille, joilla on krooninen niveltulehdus tai selkävaivoja ja se auttaa nopeuttamaan paranemisprosessia luonnollisessa suojatussa ympäristössä. Uusi patentoitu magneettinen etukiinnitys ja maharistivyöt pitävät loimen paikoillaan.
Loimen voi pestä jopa 100 kertaa 30 asteessa, ja silti se säilyttää ominaisuutensa, toisin kuin monet muut nykyisin markkinoilla olevat hoitoloimet.
Recuptex Therapy -loimi on luotettava ja erittäin teknologinen loimi, jota yhdenkään hevosen ei pitäisi olla ilman.


Tuote numero: 316877

Lue arvosteluja:

Våri: