Weatherbeeta Comfitec Premier Free II irrotettavalla kaulakappaleella, 100 g

OVH: -15% alennusta
229,50 €
OVH: 270,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
25% alennusta tuotemerkiltä Horze
Kopioi koodi: HORZE25
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 15.09.2022 asti.
Våri: Navy/Grey/White
Navy/Grey/White Weatherbeeta Comfitec Premier Free II irrotettavalla kaulakappaleella, 100 g
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Suunniteltu vapaaseen liikkumiseen.
WeatherBeeta ComFiTec Premier Free II loimi on ohut/keskipaksu, ja siinä on irrotettava kaulakappale. Loimessa on erinomaiset ominaisuudet, kuten limittäin menevä etukiinnitys piilotetulla Ezi-solkikiinnityksellä, mikä lisää turvallisuutta laitumella, sekä säkäpehmuste muistivaahdolla, joka muotoutuu hevosen muotoon kohottaen loimea ja ehkäisten hiertymiä. Erittäin vahva ja kestävä 1200 denierin pintamateriaali on kolminkertaisesta kudoksesta ja pinnoitettu vedenpitävällä ja hengittävällä pinnoitteella. Freedom-mallin lapalaskos on kuppimainen ja suuntautuu eteenpäin, mikä mahdollistaa täydellisen liikkumisvapauden ja sopii yhteen uuden alusloimimalliston kanssa.
Loimessa on myös 100 gramman kuitutäyte ja reilu, kahdesta kappaleesta muodostuva häntäläppä, joka peittää hevosen takaosan, ja jonka heijastinkappaleet lisäävät näkyvyyttä. Joustavat, säädettävä ja irrotettavat jalkalenkit sekä ristivyöt varmistavat miellyttävän istuvuuden.


Tuote numero: 333992

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: