« Takaisin / Hevonen / Loimet / Sadeloimet

Horseware Horsewear Rambo Duo Force 2.0 ulkoloimi, 100 g (100g ulompi, 100g vuori ja 300g vuori)

675,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Navy/Teal
Navy/Teal Horsewear Rambo Duo Force 2.0 ulkoloimi, 100 g (100g ulompi, 100g vuori ja 300g vuori)
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kolme loimea yhdessä - Horsewear Rambo Duo Force 2.0 loimi on sekä kestävä, hyvin suojaava että monikäyttöinen.

Ballistisesta 1000D ripstop nailonista vahvistetulla kudoksella valmistettu Rambo-kangas on 60 % vahvempaa; vahva ja pitkäikäinen loimi kestää hevosille ominaista touhua. Loimen uusi ja parempi, pidennetty muoto kaula-aukon ja rinnan alueella takaa, että vesi ja tuuli eivät pääse loimen sisäpuolelle, ja samalla se suojaa myös etukiinnityksiä. Lisäksi Aquatrans-teknologia kolmen vuoden takuulla pitää hevosesi olon kuivana ja miellyttävänä. Antibakteerinen, sähköistymätön ja kiiltoa lisäävä polyesterivuori pitää hevosesi karvan kiiltävänä ja terveenä. V-muotoinen etukiinnitys sekä surefit-kaula-aukko ehkäisevät säkään kohdistuvaa painetta lisäten mukavuutta hevosen laiduntaessa. Loimen 100 g:n termobondattu vanutäyte säilyttää alkuperäisen rakenteensa ja pitää lämmön erinomaisesti loimen sisäpuolella. Tämän loimen kolme paksuutta sekä irrotettava kaulakappale mukautuvat vaihtelevaan säähän ja hevosen tarpeiden mukaan. Loimea voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä mukana tulevien 100 g:n tai 300 g:n Horseware Eco alusloimien kanssa, mikä tekee loimesta sopivan ympärivuotiseen käyttöön.

Tuoteominaisuudet:

  • Vedenpitävä // Hengittävä // V-etukiinnitys // Kolmet ristivyöt // Turvalliset loimivyöt // Mukana irrotettava kaulakappale // Mukana alusloimi // Jaloille liikkumisvapautta antava leikkaus alareunassa // Muovipinnoitettu häntälenkki // Heijastinnauhat // Säilytyslaukku // Kolmen vuoden takuu

Tuote numero: XXU67

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: