« Takaisin / Hevonen / Loimet / Sadeloimet

Horseware Horseware Amigo Hero 900 Revive Plus ulkoloimi, mukana irrotettava kaulakappale, 50 g

Alk. 118,99 €
OVH: 149,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: OceanBlue
OceanBlue Horseware Amigo Hero 900 Revive Plus ulkoloimi, mukana irrotettava kaulakappale, 50 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Suojaa planeettaamme ja hevostasi Amigo Hero 900 Revive Plus loimella.

Vedenpitävästä ja hengittävästä 900D polyesteristä valmistettu ulkopinta suojaa hevostasi säältä. Kiiltoa lisäävä polyesterivuori ehkäisee hiertymiä, ja patentoitu levykiinnitys edessä poistaa painetta sekä ehkäisee lapa-alueen hiertymiä keveydellään. Loimen alareunan leikkaus antaa liikkumisvapautta, ja ristivyöt takaavat turvallisen istuvuuden. Mukana olevan irrotettavan kaulakappaleen ansiosta voit mukauttaa loimen sään ja hevosen tarpeiden mukaan. Tämän loimen valmistuksessa on hyödynnetty lankapuoliin jäänyttä lankaa, mikä vähentää tuotannon jätemäärää ja suojaa sen kautta planeettaamme. Pintamateriaalin valmistuksessa on hyödynnetty lankapuolien käyttämättömät jämät, mikä antaa jokaiselle loimelle yksilöllisen, monivärisen ilmeen.

Tuoteominaisuudet:

  • Vastuullinen // Vedenpitävä // Hengittävä // Etuosasta muotoiltu alareuna // Ristivyöt // Kiinnityslenkit kaulakappaleelle (sisältää kaulakappaleen) // Levykiinnitys edessä // Muovipinnoitettu häntälenkki //

Tuote numero: ZYZAR

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: