« Takaisin / Merkit / Roeckl

Roeckl Roeckl Wynne ratsastuskäsineet

59,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Våri: Mud Dark Brown
Mud Dark Brown Roeckl Wynne ratsastuskäsineet
Black Roeckl Wynne ratsastuskäsineet
Kokotaulukko
Koko cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Todella lämpimät, ei koskaan enää sormet jäässä - tähän kykenevät Wynne-käsineet, tähän asti ROECKL SPORTS-malliston lämpimimmät käsineet.

Hienon muotoilun ja huipputeknologisten materiaalien ansiosta käsineet takaavat luotettavan suojan kylmältä myös jäisinä päivinä tallilla sekä pitkillä ratsastuslenkeillä, ja samanaikaisesti ne varmistavat erinomaisen pidon ja hyvän tuntuman ohjasotteessa. Eikä siinä vielä kaikki - nämä käsineet ovat myös miellyttävän kevyet ja ilmavan pehmeät sisäpuolelta sekä erittäin joustavat antaen sormille parhaan liikkumisvapauden. Innovatiivinen PrimaLoft® Gold-täyte sekä Cross Core-teknologia antavat luotettavan suojan kylmältä. Erityisen kevyt ja tilavuudeltaan ohut aerogeeli-eriste takaa äärimmäisen hyvän lämmönsäilytyksen. Purevan kylmä tuuli ei läpäise kämmenselän erittäin hengittävää ja samanaikaisesti täysin tuulenpitävää ROECK-PROOF-softshellia. Joustava ja hengittävä kämmenen materiaali takaa luotettavan pidon ja mahdollistaa ohjien tarkan hallinnan ja herkän yhteyden hevosen suuhun. Lisäksi silkinpehmeä vuori ja pitkä, tiiviisti istuva neulosresori ja kämmenselän joustava hihna varmistavat, että lämpö ei karkaa. Mukavuutta parantaa edelleen ROECKLen ylellinen, optimoitu COMFORT-CUT - etusormen saumojen suunnittelu.

Teknisiä lisätietoja:

Kämmenselkä: ROECK-PROOF® Ural. Kämmen: Joustava Pore Grip. Ominaisuudet: COMFORT-CUT, PrimaLoft® Gold-eriste CrossCore-teknologialla, ERITTÄIN LÄMPIMÄT, neulosresori, joustava hihna tarrakiinnityksellä, vuori.

Pesuohjeet:

Pesu 30 asteessa.

Tuote numero: 335331

Lue arvosteluja:

Våri: