« Takaisin / Ratsastaja / Naisten ratsastusvaatteet / Kilpailu / Kisatakit

Cavalliera Sueperior kilpailutakki

OVH: -30% alennusta
125,99 €
OVH: 179,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: DB/AB
DB/AB Cavalliera Sueperior kilpailutakki
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Valmistettu teknisestä softshell-pikeemateriaalista, joka vie takin käyttömukavuuden aivan omalle tasolle. Tämä kevyt ja hengittävä, vuoriton kilpailutakki on suunniteltu istuvuudeltaan erittäin mukautuvaksi, mikä imartelee kaikenlaisia vartaloita ja tekee siluetista hoikan elegantin. Hihassa somisteena kuvio samansävyisillä kristalleilla. Neljä hienoa kristallinappia. Tämä on erittäin hieno kilpailutakki, joka peittää vartalon kuin toinen iho. Erittäin joustava ja vartaloa myötäilevä istuvuus antaa luokkansa parhaan suorituskyvyn. Nauti liikkumisvapaudesta ja ole samanaikaisesti tyylikäs seuraavissa koulu- tai esteratsastuskilpailuissasi. Saatavissa myös yhteensopivia hevostarvikkeita.

Pesuohjeet:

Konepesu kylmällä vedellä. Ei rumpukuivausta. Käsinpesu, ripusta kuivumaan tai levitä tasaiselle alustalle kuivumaan. Rypyt johtuvat pesusta tai takin liikkumisesta matkalaukussa. Saat takin rypyt oikenemaan vaatteiden höyrystimellä. Jos sinulla ei ole höyrystintä, voit ripustaa takin suihkuun ja antaa suihkun höyryn oikoa takin rypyt, tai voit kostuttaa rypyt kuumaan veteen kastetulla rievulla.

Tuote numero: 332350

Lue arvosteluja:

Våri: