« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Varusteiden hoito / Nahanhoito

Stassek Quickstar pesuaine nahalle ja villalle, 250 ml

7,18 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.25 l (28,72 € / l)
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: Clear
Clear Stassek Quickstar pesuaine nahalle ja villalle, 250 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Erikoispesuaine nahalle ja villalle, hyvin hengittäville ja vedenkestäville vaatteille, untuvalle, silkille, fleecelle, turkikselle. Pese, ripusta kuivumaan - ja ole huoletta! Quickstar, fosfaatiton ja rasvaa palauttava erikoispesuaine Quickstar on suunniteltu erityisesti aroille materiaaleille, kuten esim. nahka- tai nahalla päällystetyille vaatteille. Se on ihanteellinen nahkatakkien, moottoripyörävaatteiden, ratsastushousujen, autonistuimien, vauvan fleecen ja muiden fleecetuotteiden, silkin, villan, neopreenin, high-tech-materiaalien ja mikrokuitujen pesuun. Quickstar pesee hengittävät ja vedenkestävät loimet ilman, että ne menettävät erikoisominaisuutensa. Voit pestä untuvatakit, makuupussit ja vuodevaatteet ongelmitta täytteen säilyttäessä ilmavat ominaisuutensa. Villatuotteet eivät vanutu. Ne näyttävät pesun jälkeen kuin uusilta. Erittäin mietoa Quickstar pesuainetta voi käyttää myös muiden pyykkien, kuten arkojen alusvaatteiden pesuun.

Teknisiä lisätietoja:

Ainesosat: 5-15% anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, saippuaa, hajusteita, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Tuote numero: 25846

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: