« Takaisin / Merkit / LeMieux

LeMieux LeMieux Puissance Suede koulusatulahuopa

Alk. 68,99 €
OVH: 76,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Brown
Brown LeMieux Puissance Suede koulusatulahuopa
Black LeMieux Puissance Suede koulusatulahuopa
Kokotaulukko
Koko A B C D
P/C 49 cm 57 cm 53 cm 57 cm
F 55 cm 58 cm 54 cm 63 cm
XF 60 cm 59 cm 56 cm 65 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Puissance Suede koulusatulahuopa tarjoaa parhaan mukavuuden ja tyylin uudella sporttisella muotoilullaan ja kanttausten hienostuneilla, kaksinkertaisilla nyöreillä. Tämä nelikulmaisella tikkauksella varustettu, mokkapintainen satulahuopa on erittäin pehmeä ja istuu hyvin useimpien koulusatuloiden kanssa. Huopaa on saatavissa kaksi eri väriä. Käänteen tekevä bambuvuoraus säätelee kehon lämpötilaa siirtämällä hien ja kosteuden pois hevosesi iholta. Se myös minimoi kitkan, jolloin se on miellyttävä myös herkimmille hevosille. LeMieux viimeisteli huovan ainutlaatuisesti metallimerkillä, joka lisää hevosesi varusteiden tyylikkyyttä.

Teknisiä lisätietoja:

MOKKA: 100 % POLYESTERIÄ, BAMBU: 60 % VISKOOSIA, 40 % POLYESTERIÄ, VANU: 100 % POLYESTERIÄ, VAAHTOTOPPAUS: 100 % POLYESTERIÄ, NON-WOVEN MATERIAALI: 100 % POLYESTERIÄ, NAUHAT: 100 % POLYESTERIÄ

Pesuohjeet:

Konepesu normaalilla ohjelmalla 30 asteessa. Suositellaan pestäväksi pesupussissa. Venytä muotoonsa kosteana muodon säilyttämiseksi kuivauksen aikana. Varmista, että pesukoneen rumpu on riittävän iso satulahuovalle. Sulje kaikki tarrat huolellisesti ennen pesua. Ilmakuivaus, ei rumpukuivausta.

Tuote numero: EF107

Lue arvosteluja:

Våri: