« Takaisin / Hevonen / Suitset & Ohjat / Suitset / Meksikolaiset suitset

LeMieux LeMieux Arika meksikolaiset suitset

125,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black/Silver
Black/Silver LeMieux Arika meksikolaiset suitset
Havana/Silver LeMieux Arika meksikolaiset suitset
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pehmeästä ja notkeasta, öljytystä nahasta valmistetut Arika meksikolaiset suitset ovat tyylikkäät suitset, jotka on suunniteltu huolellisesti hevoselle miellyttäviksi. Niissä on kevyesti topatut anatomisesti muotoillut otsapanta ja niskahihna sekä turvalla irrotettava villapehmuste, joka ehkäisee nipistelyä. D-rengas yhdistää turpahihnan ja poskihihnat niin, että ne istuvat hyvin hevosen turvan ympärille. Tämä mahdollista yksilöllisen istuvuuden säätämisen erimuotoisten leukojen mukaan, lisäksi taempana olevaa hihnaa voi säätää itsenäisesti. Meksikolaiset suitset tulevat hevosen turvalla korkeammalle kuin tavalliset suitset ja ne auttavat pitämään hevosen suun kiinni haittaamatta mukavuutta. Nämä suitset sopivat erityisesti esteratsuille, kenttäratsuille ja kilpahevosille, jotka hengittävät raskaasti.

Teknisiä lisätietoja:

100 % nahkaa

Pesuohjeet:

Puhdista sopivalla nahanpuhdistusaineella, pyyhi puhtaaksi pehmeällä liinalla, käytä tarvittaessa sopivaa nahanhoitoainetta

Tuote numero: 9TCGH

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: