« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Kuljetus- ja tallisuojat

Horze Horze Cairo Infra-Red tallisuojat

OVH: -21% alennusta
54,99 €
OVH: 69,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red tallisuojat
Kokotaulukko
Koko Korkeus Leveys
S 31 cm 30
M 32.5 cm 31
L 35 cm 32
XL 40 cm 35
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Terapeuttisissa tallisuojissa on erittäin pehmeä toppaus sekä hengittävä ja kestävä ulkopinta. Neljä vahvaa tarrakiinnitystä pitävät suojat paikoillaan. Infrapunasäteilyä heijastavat tallisuojat vilkastuttavat verenkiertoa. Paksun ja pehmeän toppauksen sisäpuolella olevaan kankaaseen kudotut keraamiset hiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa lämpöenergiaa ja heijastavat sen pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä ihon läpi syvälle kudoksiin, jossa se vilkastuttaa verenkiertoa ja sen myötä aineenvaihduntaa. Verenkierron vilkastuminen voi vaikuttaa myönteisesti solujen uusiutumiseen ja kuona-aineiden poistumiseen kudoksista. Lämpö on myös hyväksi erityisen raskaan treenin jälkeen, vammojen hoidossa sekä hevosille, joilla on taipumusta jalkojen turvotukseen. Tallisuojia voi käyttää yön yli, kuljetuksen aikana tai myös laitumella. Kankaaseen kudotut keraamiset nanohiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa energiaa ja heijastavat sen takaisin hevosen kehoon pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, aallonpituus 8~12μm. Infrapunasäteily ulottuu syvälle kudoksiin ja kiihdyttää vesimolekyylejä, mikä lisää lämpöä saaden verisuonet laajenemaan ja vilkastuttaa siten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä notkistaa lihaksia.

Tuoteominaisuudet:

  • Ulkopinnan rei'itetty neopreeni lisää ilmankiertoa Keraamisia nanohiukkasia sisältävää Infrared Tech-kangasta Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Pehmeästi topatut Kestävä pintamateriaali Nopeasti kuivuvat Iskuja vaimentavat Sisäpehmusteet kiinnittyvät suojiin tarroilla Vahvat tarrakiinnitykset pitävät suojat paikoillaan Kahden kappaleen pakkaus Valitse takajalkoihin yhtä kokoa isommat

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä

Pesuohjeet:

Sisäpehmusteet voi pestä koneessa 30 asteessa.

Tuote numero: 18593

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: