Perrylux 450 ml

9,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
0 l (22,11 € / l)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Karvan kiillotus- ja selvityssuihke. Perrulux selvittää koirasi karvan automaattisesti ja pitää sen takuttomana monta päivää. Hoitaa koiran turkkia luoden sille kiehtovan samettisen kiillon. Perrylux suojaa lialta ja pölyltä sekä myös punkeilta usean päivän ajan. Perrylux estää turkin sähköistymisen. Talvella Perrylux pitää lumen ja jäänpalat pois koiran tassuista.
Nopeuttaa tuntuvasti jokapäiväistä hoitoa. Turkin harjaaminen ei ole siten pitkäkarvaisillekaan koirille koettelemus. Perrylux antaa loistavan kiillon ja korostaa koirasi turkin luonnollista väriä. Heti trimmauksen jälkeen levitettynä se luo kauniin turkin. Perrylux tukee ihon ja turkin luontaisia suojaavia ominaisuuksia.
Perrylux on myrkytön, ph-tasapainotettu ja erittäin hellävarainen iholle. Sen vuoksi se sopii myös kissoille, esim. persialaisille.


Tuote numero: 330427

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.