Back on Track Mäyräkoiran verkkoloimi

€ 72,00
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Musta Back On Track Mäyräkoiran verkkoloimi backontrack
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Back on Trackin keraamisella kankaalla vuorattu verkkoloimi muotoutuu kevyen verkkorakenteensa ansiosta koiran ruumiinrakenteen muotoihin paremmin kuin paksummat materiaalit ja istuu kuin hansikas. Tämän vuoksi jopa sellaiset koirat, jotka eivät yleensä viihdy loimiin puettuina, hyväksyvät tämän kevyen ja miellyttävän loimen helpommin.Verkkoloimi voidaan pukea toisen loimen alle, jos haluat pitää koirallasi kevyempää ja paremmin istuvaa loimea treenin aikana tai nopeuttamaan koirasi turkin kuivumista sateen jälkeen. Verkkoloimi sopii näihin tilanteisiin täydellisesti, sillä se läpäisee erinomaisesti kosteutta. Voit säätää loimen kiinnityksen ja säkäalueen tiukkuutta saavuttaaksesi optimaalisen istuvuuden. Loimen kummallakin sivulla on heijastimet.


Teknisiä lisätietoja:


Vuori: 100 % keraaminen polypropeenikangas, Pintakangas: 100 % polyesteri.Pituus: Mittaa selän pituus sä'ästä hännän juureen saakka.


Pesuohjeet:


Pese korkeintaan 40 asteen lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla.


Tuote numero: D2024

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Back On Track Mäyräkoiran verkkoloimi