« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Kinner- ja polvisuojat

Zandona Zandona Therapeutic Air Hock suojat

109,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 3 )
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Black
Black Zandona Therapeutic Air Hock suojat
Kokotaulukko
Koko L
S 38-40 cm
M 41-43 cm
L 44-46 cm
XL 47-50 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

THERAPEUTIC HOCK seisontasuojissa on 10 magneettia, jotka parantavat solujen toimintaa ja tukevat kinnertä terapeuttisesti sekä antavat vyöhyketerapiaa koko keholle. 2600 gaussin kestomagneetit on valmistettu neodymiumia, rautaa ja boronia sisältävästä metalliseoksesta, joka on pinnoitettu nikkelillä. Magneettien sijoittelun, niiden magneettivuon tiheyden ja polarisaation on todettu eläinlääkäreiden ja ammattiratsastajien kanssa tehdyissä testeissä lisäävän paikallisesti verenkiertoa ja imunesteiden kiertoa, millä on monia hyödyllisiä vaikutuksia:VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAIKUTUS:Vyöhyketerapian periaatteiden mukaisesti hevosen meridiaanien heijastevyöhykkeitä (samat pisteet kuin akupunktuurissa) stimuloidaan magneettisesti, jolloin on saavutettu tasapainottavaa vaikutusta:Ulkoisesti, BL Yin meridiaanin lähelle (BL-58-60-64) sijoitetuilla 3 magneetilla on positiivinen, kipua lievittävä ja selkärangan verenkierto-ongelmia parantava vaikutus.Sisäpuolelle, Kl Yang meridiaanin lähelle (KI2-7) sijoitetut 2 magneettia virkistävät kevyesti verenkiertoa ja rauhoittavat sekä säätelevät pelkoa.

Tuoteominaisuudet:

  • Lihakset, jänteet, rustovauriot
  • Nivelsidetulehdukset
  • Luun murtumat
  • Osteoporoosi

Teknisiä lisätietoja:

PAIKALLISET MAGNEETTITERAPEUTTISET VAIKUTUKSET:Toisin kuin tulehdusta poistavat lääkkeet, joilla on vasoaktiivinen vaikutus (hidastavat verenkiertoa ja imunesteiden kiertoa, jonka tuloksena solutason prosessit hidastuvat), magneettiterapia ehkäisee kipua ja turvotusta ilman lääkkeiden sivuvaikutuksia ja parantaa kehon uudistumisprosesseja.Kipua lievittävä vaikutus.Tulehdusta vähentävä vaikutus.Parantaa mikroverenkiertoa rustossa.Nopeuttaa maitohappojen poistumista.Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.Nopeuttaa osteogeneesiä eli luun muodostumista.Nopeuttaa solutason prosesseja.

Tuote numero: 307020

Lue arvosteluja:

Våri: