KavioTahna, 750 ml

27,60 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 l (36,80 € / l)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Sisältää 15 % mehiläisvahaa RADICIN KavioTahna 15 - on voide kavioille, joka sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia ja erittäin korkeaa pitoisuutta mehiläisvahaa - suoraan pesästä. Tämä on sileä ja pehmeä tahna, jota on helppo levittää kaviolle, eikä tahriinnu. RADICIN KavioTahna15 – tahnalla on suuri kyky estää kosteuden karkaamista kaviosta. Säilyttää kavion luonnollisen kosteuden ja kimmoisuuden huolimatta säästä tai vuodenajasta. Kengittäjäsi arvostaa laadukasta kaviomateriaalia, jolloin hänenkin on helpompi tehdä työnsä hyvin. RADICIN KavioTahna 15 sisältää myös laadukasta rapsiöljyä, joka on rikastettua vahvalla antioksidantilla E-vitamiinilla.


KÄYTTÖ


Päivittäiseen kavion hoitoon. Levitä tahnaa puhtaalle ja kuivalle kaviolle sienellä tai pienellä harjalla. Helppo levittää, eikä tahriinnu. Ei suositella käytettävän säteeseen. Käytetään enintään 3 kertaa viikossa.

SISÄLTÖ:


  • Rapsiöljy
  • Mehiläisvaha
  • Emulgointiaine
  • E-vitamiini

Tuote numero: 25264

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.