« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Hoito- ja kylmäyssuojat

Zandona Zandona Thermoboots suojat lämpö- ja kylmähoitoon

149,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black Zandona Thermoboots suojat lämpö- ja kylmähoitoon
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

THERMOBOOT suojat lämpö- ja kylmähoitoon ovat Zandonan terapeuttisen malliston erityiset tallisuojat, jotka on suunniteltu suoraan hevosen jänteisiin ja niveliin annettavaan lämpö- ja kylmähoitoon.

Neopreenista valmistetuissa suojissa on sisäpuolella eristävä alumiinipinnoite, joka pidentää kylmä- tai lämpöhoidon tehoa. Niissä on myös 3D-verkkovuori, joka suojaa hevosen ihoa palamiselta, mutta mahdollistaa lämmön/kylmän optimaalisen vaikutuksen. Lämpösuojien ainutlaatuinen muoto on kehitetty varmistamaan vakaus ja käyttömukavuus samalla, kun suojat ovat optimaalisessa kontaktissa jänteisiin ja niveliin. Vahvat kiinnitykset takaavat, että suojat pysyvät täydellisesti jaloissa, ja vetolenkit helpottavat sekä nopeuttavat suojien riisumista. Lämpösuojien säännöllinen käyttäminen lyhyinä jaksoina (20-30 min.) intensiivisen treenin jälkeen saattaa ehkäistä pieniä jänteiden, nivelien ja nivelsiteiden vammoja sekä vähentää paikallista turvotusta, kuumotusta ja kipua. Näitä suojia voi käyttää sekä etu- että takajaloille. Mukana kaksi geelipakkausta (yksi molempiin suojiin). KYLMÄHOITO: Kylmähoitoa voi käyttää päivittäisenä hoitona hevosen jaloille. Rankan treenin aikana hevosen hiussuonistoon, jänteisiin ja nivelsiteisiin saattaa tulla mikrotraumoja. Usein toistuessaan verentungos saattaa aiheuttaa tulehdustiloja. Kylmäterapia supistaa verisuonia, vähentää proteiinien hajotustoimintaa, vähentää tulehduksenvälittäjäaineiden ja toksiinien määrää sekä lievittää kipua, mikä parantaa työskentelyn jälkeistä verenkiertoa. Mitä nopeammin jänteiden lämpötila palaa normaaliksi treenin jälkeen, sitä parempi. Lämpösuojat saattavat myös auttaa hevosen mustelmien, nyrjähdysten, venähdysten sekä nivelsiteiden ja jänteiden vammojen hoidossa. Vakavien loukkaantumisten, esim. vuohisnivelen nyrjähdyksen, yhteydessä suositellaan kylmähoitoa. Suojia voi käyttää kylmähoitoon 20-30 min. ajan neljä tai useampia kertoja päivässä. Vammojen alkuvaiheet ovat kriittisiä, joten mitä nopeammin ne huomataan ja niitä hoidetaan, sen parempi. Vakavammissa tapauksissa kylmähoidon jatkaminen kontrolloidun harjoittelun kanssa on välttämätöntä vamman parantumisen ja toipumisen nopeuttamiseksi. HUOMIO: KÄYTÄ KYLMÄHOITOA AINA ELÄINLÄÄKÄRIN NEUVOJEN MUKAISESTI. JOS ILMENEE VAKAVAMPIA OIREITA, OTA VÄLITTÖMÄSTI YHTEYTTÄ ELÄINLÄÄKÄRIIN. LÄMPÖHOITO: Lämpöhoito tukee ihanteellisesti verenkiertoa tietyissä kehon osissa vähentäen tulehdusta sekä parantaen ravintoaineiden saantia ja sen myötä paranemista. Lämpöhoito on hyödyllistä myös ennen treeniä ja nivelvaivoista kärsiville hevosille. Lämpö lisää pehmeiden kudosten joustavuutta ja lihasten notkeutta treenin aikana. Lämpö toimii myös tilapäisenä särkylääkkeenä lievittäen kipua. Lämpöhoitoa tulee lisätä vähitellen hoitoprosessiin hevosen toipuessa vammoista. Liian nopeasti aloitettu lämpöhoito saattaa aiheuttaa verenvuotoa. Turvotuksen yhteydessä lämpöhoitoa tulee antaa vasta 24 tunnin kuluttua siitä, kun turvotus ei enää ole lisääntynyt. Kun vaihdat kylmähoidosta lämpöhoitoon, lisää lämpöhoidon kestoa asteittain kylmähoidon keston lyhentyessä. Näin toimien voit siirtyä vain lämpöhoidon käyttöön.

Pesuohjeet:

Poista geelipakkaukset, sulje tarrakiinnitykset ja pese suojat pesupussissa 30 asteessa. Puhdista geelipakkaukset miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.

Tuote numero: 337434

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: