« Takaisin / Hevonen / Suitset & Ohjat / Suitset / Meksikolaiset suitset

LeMieux LeMieux Arika meksikolaiset suitset

Alk. 112,99 €
OVH: 125,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black/Silver
Black/Silver LeMieux Arika meksikolaiset suitset
Havana/Silver LeMieux Arika meksikolaiset suitset
Kokotaulukko
Koko A Niskaremmi B Otsapanta C Yhdistetty Turparemmi D Yhdistetty Turparemmi E Poskihihna F Ohjat
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Takaisin

Vaikka suitsien koot vastaavat yleensä hyvin hevosten kokoa, saattaa hevosten päiden koko kuitenkin poiketa toisistaan. Varmistaaksesi, että suitset sopivat hyvin, tulisi niitä aina kokeilla hevosen päällä.

 

Suitsien ollessa hevosen päällä, tulisi poskiremmin ja leuan välissä olla aina tilaa nyrkin leveyden verran, turparemmin ja turvan välissä tilaa kahdelle sormelle, ja samoin kahdelle sormelle otsapannan alla. Otsapanta ei saa olla niin tiukka, että se kiristää korvien takaa, mutta ei myöskään niin löysä, että se vetää suitsia eteenpäin. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pehmeästä ja notkeasta, öljytystä nahasta valmistetut Arika meksikolaiset suitset ovat tyylikkäät suitset, jotka on suunniteltu huolellisesti hevoselle miellyttäviksi. Niissä on kevyesti topatut anatomisesti muotoillut otsapanta ja niskahihna sekä turvalla irrotettava villapehmuste, joka ehkäisee nipistelyä. D-rengas yhdistää turpahihnan ja poskihihnat niin, että ne istuvat hyvin hevosen turvan ympärille. Tämä mahdollista yksilöllisen istuvuuden säätämisen erimuotoisten leukojen mukaan, lisäksi taempana olevaa hihnaa voi säätää itsenäisesti. Meksikolaiset suitset tulevat hevosen turvalla korkeammalle kuin tavalliset suitset ja ne auttavat pitämään hevosen suun kiinni haittaamatta mukavuutta. Nämä suitset sopivat erityisesti esteratsuille, kenttäratsuille ja kilpahevosille, jotka hengittävät raskaasti.

Teknisiä lisätietoja:

100 % nahkaa

Pesuohjeet:

Puhdista sopivalla nahanpuhdistusaineella, pyyhi puhtaaksi pehmeällä liinalla, käytä tarvittaessa sopivaa nahanhoitoainetta

Tuote numero: 9TCGH

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: