« Takaisin / Hevonen / Loimet / Ratsastusloimet

Back on Track Back on Track lanneloimi

108,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 5 )
Våri: Black
Black Back on Track lanneloimi
Kokotaulukko
Size A Selän pituus A Selän pituus
135 135 cm 75"
145 145 cm 78"
155 155 cm 81"
Takaisin

Kaikki koot mittataulukossa ovat hevosen mittoja, ei loimen varsinaisia mittoja. Loimen koon (EU) saat selville mittaamalla hevosen selän pituuden sä'ästä hännän tyveen senttimetreinä (A). 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Voit tehostaa Back on Track tuotteiden vaikutusta käyttämällä niitä hevosen liikutuksen aikana, jolloin ne vaikuttavat tehokkaammin kuin hevosen seistessä paikallaan karsinassa. Tämä johtuu siitä, että hevonen tuottaa enemmän lämpöä liikkuessaan ja hevosen oma ruumiinämpö hejastuu takaisin Back on Trackin keraamisen kankaan ansiosta. Lanneloimi sopii erinomaisesti käytettäväksi liikutuksen aikana ja se tarjoaa erinomaisen lisän tavalliselle yön aikana käytettävälle talliloimelle.Lanneloimi on vuorattu polypropeenikankaalla, johon on sulatettu keraamisia kuituja ja pintakangas on polyesteriä. Loimi on hengittävä ja hylkii vettä ja kosteutta. Loimessa on häntäremmi ja selkähihna. Loimi voidaan kiinnittää satulaan yksinkertaisella soljella.

Teknisiä lisätietoja:

Vuori: 100 % keraamista polypropeenikangasta, Stopparit: 100 % keraamista polyesterikangasta, Pintakangas: 100 % polyesteriä.

Pesuohjeet:

Pese korkeintaan 40 asteen lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla.

Tuote numero: 24826

Lue arvosteluja:

Våri: