« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Takasuojat

Back on Track Back on Track AirFlow light Mesh hivutussuojat

62,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Valmis syksyyn? - 15€ lahja
Kopioi koodi: AUTUMN
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.09.2023 asti.
Våri: Black
Black Back on Track AirFlow light Mesh hivutussuojat
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Air-tech ja 3D-verkkomateriaali takaavat maksimaalisen hengittävyyden ja vahvuuden. Anatomisesti muotoillut suojat suojaavat vuohista. Kuoren muoto ja rakenne on kehitetty miellyttäväksi ja ehkäisemään stressiä sekä istumaan hyvin jalan muotoon. Kestävä kuori suojaa hevosen jalkoja kolhuilta, mustelmilta ja törmäyksiltä. Ilmankiertoa lisätty vuohisen ympärillä. Kaksi tarrakiinnitystä, joiden avulla suojat on helppo säätää hyvin istuviksi. Reuna pehmeää lycraa. Vuoren Welltex®-teknologia parantaa verenkiertoa. Edistävät vuohisen rasituksen, venähdyksen ja turvotuksen sekä niveltulehduksen ja muiden tulehdusten paranemista, palautumista ja auttavat lämmittelyssä. Koot S ja M vastaavat nuorten hevosten kansainvälisiä sääntöjä suojista.

Tuoteominaisuudet:

  • Käytännölliset ja vahvat
  • Air-tech ja 3D-verkkomateriaalia
  • Vuorattu Welltex®-materiaalilla
  • Anatominen ja tiivis istuvuus

Teknisiä lisätietoja:

KUORI: 100 % termoplastista polyuretaania (TPU). Täyte 1: 100 % polyesteriä. Täyte 2: 100 % kloropreenikumia (neopreenia). Vuori: 80 % polyamidia, 20 % polyesteriä.

Tuote numero: 334209

Lue arvosteluja:

Våri: