« Takaisin / Merkit / Back on Track

Back on Track Back on Track Airflow koulusatulahuopa

99,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Brown
Brown Back on Track Airflow koulusatulahuopa
Kokotaulukko
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Takaisin

On tärkeää, että satulahuovan pituus määräytyy satulan mukaan, eikä välttämättä hevosen selän pituuden mukaan. Satulahuovan tulee olla hieman pidempi kuin itse satulan. Satulahuovan mallin tulee myös vastata satulan mallia; koulu, yleis jne.

 

P-kokoiset (Pony) satulahuovat sopivat 14-16.5-kokoisille satuloille.

F-kokoiset (Full) satulahuovat sopivat 16-18.5-kokoisille satuloille.

Pony-koot sopivat kaikille alle 148 cm (14,2 hh) kokoisille hevosille (säkäkorkeus). Full-koot sopivat kaikille yli 148 cm kokoisille hevosille.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Back on Trackin kaikkien aikojen ilmavin satulahuopa! 3D-verkkomateriaali on erittäin hyvin hengittävää ja päästää ilman kiertämään siirtäen kosteuden pois hevosen selästä. Sen muoto on Back on Trackin tunnettu satulahuopamalli nro 2, jonka anatominen muotoilu ja korkea säkätila jättävät reilusti tilaa säälle ja selkärangalle. Etureunan hihnat kiinnitetään satulan D-renkaisiin vastinhihnojen sijasta, mikä vähentää painepisteiden riskiä epäkäslihaksen kohdalla. Satulahuovassa on pehmeä toppaus sekä kerros iskuja vaimentavaa ja painetta jakavaa, rei'itettyä vaahtomateriaalia. Sisäpinta on keraamista Welltex®-jauhetta sisältävää Power Waffle™-kangasta. Teknologia vilkastuttaa verenkiertoa heijastamalla kehon lämpöä takaisin infrapunaenergiana. Tämä voi parantaa liikkuvuutta sekä ehkäistä vammoja lievittämällä lihasjännitystä ja lisäämällä selän notkeutta. Ulkopinta on hengittävää 3D-verkkomateriaalia, joka lisää ilmankiertoa ja kosteutta siirtäviä ominaisuuksia.

Tuoteominaisuudet:

  • Welltex® -teknologia
  • Ilmavaa 3D-verkkomateriaalia
  • Power Waffle™-kangasta
  • Erittäin hyvin hengittävä
  • Logo sivulla
  • Tyylikkäät nyörit

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä, kanttaukset: 80 % polyesteriä, 20 % puuvillaa.

Pesuohjeet:

Konepesu enintään 40 asteessa hienopesuohjelmalla.  Ei valkaisua, ei rumpukuivausta, ei silitystä, ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta.

Tuote numero: 342174

Lue arvosteluja:

Våri: