Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monista muista tuotteista!
Säästä nyt
Weatherbeeta

Weatherbeeta

WeatherBeeta has been designing and manufacturing horse clothing around the world for over 35 years. Using only the most advanced design and materials, they have been setting the trends since the very beginning.

The brand new ComFiTec range is another milestone in developing horse gear that conforms to the principle of hugology – the perfect blend between science and love.

The revolutionary new ComFiTec turnout rugs are designed to conquer the elements. From materials to fastenings, every rug has been developed with comfort and fit in mind. Whatever the season throws at your horse, you can be sure their rug will hug them as snugly and lovingly as you do.

116 tuotetta

On olemassa erityisesti hevosesi tarpeita ajatellen suunniteltu loimi, nimeltä Weatherbeeta.

Weatherbeetan loimet ovat yhtä ainutlaatuisia, kuin hevosesikin. Hylkivä pintakangas on pinnoitettu teflonilla, mikä tekee näistä huippulaadukkaista loimista lähes tuhoutumattomia. Tämä innovatiivinen teknologia mahdollistaa sen, että loimet pysyvät uuden näköisinä vuodesta toiseen. Joillain hevosilla on taipumusta hajottaa loimiaan niiden hinnasta riippumatta ja osa tekee kaikkensa saadakseen loimensa riisuttua. Puita tai aidantolppia vasten itseään hinkkaavat hevoset tai keskenään telmivät ja loimia näykkivät kaverukset saavat helposti tavanomaiset ulkoloimet tuhottua. Weatherbeetan loimet toimivat kuin haarniskat ja kestävät ehjinä jopa kovakouraisimmissa leikeissä. Weatherbeetan ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa kankaiden hengittävyyden, lämmön, sekä kestävyyden, jotta loimet selviävät ehjinä myös leikkisistä potkuista ja pukkilaukoista laitumella.

Jos hevosellasi on taipumusta riisua loimensa, erityinen muotoilu ja kätevät kiinnityssoljet pitävät nämä loimet turvallisesti paikoillaan. Kiinnityssoljet ovat helposti käsiteltäviä ihmisten käsissä, mutta ehkäisevät ovelimpienkin kahlekuninkaiden vapautumisyritykset ehkäisemällä loimen luisumista tai kiertymistä hevosesi yrittäessä riisuutua. Pehmustetut ja joustavat jalkalenkit, sekä ristivyöt varmistavat, ettei loimi pääse kiertymään. Etukiinnitykset yksinkertaisilla pikalukoilla ja tarranauhoilla pitävät loimen tiiviisti kiinni ilman, että kylmä tuuli pääsee sisään. Suurimmassa osassa Weatherbeetan ulkoloimista on myös irrotettavat kaulakappaleet, joilla voit suojata hevosesi talven tuiskuilta. Kun tarvitset hevosellesi vahvan, lämpimän ja säänkestävän ulkoloimen kylmiä säitä varten, Weatherbeetan loimi on viisas hankinta.

ComFiTec-loimimallisto sisältää neljä vaihtoehtoa: ComFiTec Ultra on ultimaattinen suoja kylmille säille ja paras loimi, jonka Weatherbeeta on koskaan luonut; ComFiTec Premier on huippulaadukas loimi, joka istuu erinomaisesti useimmille hevosille; ComFiTec Plus on edullinen, mutta silti kestävä vaihtoehto; Viimeisenä, alkuperäinen ComFiTec loimi, jossa on kaikki originaalien Weatherbeeta-loimien klassiset ominaisuudet jokaiselle kukkarolle sopivaan hintaan.

Ulkoloimet mahdollistavat sen, että hevoset pääsevät nauttimaan ulkoilusta säästä riippumatta. Ulkoilu on hevoselle luonnostaan tärkeää terveyden kannalta, mutta kunnollinen, suojaava loimi varmistaa, että hevonen pysyy lämpimänä ja onnellisena, eikä kyyhötä ulkona surullisena ja onnettomana. Ulkoloimien hengittävä ja vedenpitävä materiaali on ihanteellinen. Weatherbeeta-loimissa on pehmeä polyesterikerros, joka ehkäisee hankausta ja jouhien katkeilua. Karva pysyy sileänä ja kiiltävänä tämän lapojen alueelle lisätyn materiaalin ansiosta. Thinsulatevuori on lämmin ja mukava, mutta kuitenkin riittävän ohut ja kevyt. Weatherbeetan loimet ovat tunnettuja pitkistä vahvikkeistaan, suurista häntäläpistään ja runsaasti liikkumavapautta tarjoavista lapalaskoksistaan, joiden ansiosta laiduntaminen ja laitumella laukkaaminen on hevoselle miellyttävää. Hevoset nauttivat kylmälläkin säällä ulkoilusta, kun ne on suojattu kylmyydeltä Weatherbeeta-loimilla.

Weatherbeetan tuotteista löydät myös koirillallesi sopivia loimia, joiden värit ja kuosit sopivat yhteen hevosystävien loimien kanssa. Lisäosat, kuten lapasuojukset (tai ennemmin lapa-alueen karvapeitteen suojukset), treenisuojat, vaihtoremmit ja -soljet, sekä satulahuovat ovat muita Weatherbeetan tarjoamia tuotteita, jotka ovat laadultaan ja materiaaleiltaan yhtä ensiluokkaisia, kuin loimetkin. Weatherbeetan talli- ja edustusloimet täydentävät hevosesi vaatekaapin ja niiden valmistustyö on samaa täydellisen virheetöntä laatua, jonka nimeen voit luottaa.

Weatherbeeta on niin vakuuttunut siitä, että tulet rakastamaan näiden tuotteiden metalliosien kestävyyttä, sekä materiaalien vedenpitäviä ja hengittäviä ominaisuuksia, että niillä on kolmen vuoden takuu. Jos joku näistä ominaisuuksista pettää sinut ensimmäisten kolmen käyttövuoden aikana, Weatherbeeta korjaa tai vaihtaa ne ilmaiseksi.

Kun suunnittelet suojaa kylmälle tai märälle säälle, ajattele Weatherbeetaa. Voita talven harmaus tänä vuonna, äläkä pelkää laskevia lämpötiloja. Syleile niitä!