Osta Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille | horze.fi

Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille

€ 149,00
Hinnat sisältävät alv:n
15 % alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HAPPY15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2021 asti.
Ranska Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille vetcellect
Kokotaulukko
  • Saatavilla heti. Tuote on varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

ExCellR8 on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu voide hevosen jalkoihin ja niveliin. Se lievittää ja hoitaa luonnollisesti ylirasituksesta ja pienistä vammoista johtuvia tulehduksia ja niiden jälkitiloja hevosen kavioissa, kintereissä, polvissa, vuohisissa sekä jänteissä ja nivelsiteissä. ExCellR8-voiteen proteiiniuutteiden luonnolliset ominaisuudet tukevat terveyttä päivittäin käytettynä. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu. ExCellR8-voide on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Tuotteella on 96 tunnin dopingvaroaika STC:n (Svenska Travsportens Centralförbund) listan mukaisesti.


Teknisiä lisätietoja:


Ainesosat: Aqua (deionisoitu vesi), lääkeaaloen lehtiuute (Aloe vera geeli), metyylisulfonyylimetaani, zemea (maissi), propaanidioli, caprylic/capric triglyseridit, steariinihappo, Cetearyl alcohol, glyseriini, Prunus amygadalus dulcis (manteliöljy), Carthamus tinctorius (safloriöljy), stearamidopropyl dimetyyliamiini, lesitiini, proteiiniuute, hydrolysoitu kollageeni, glyseryylilauraatti, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), mehiläisvaha, Citrus grandis (greippi) siemenuute, Panax ginseng uute, trietanoliamiini, kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu.


Käyttöohjeet:


Käyttöohjeet: Käytä suojakäsineitä välttääksesi voiteen imeytyminen käsiisi. Vältä suoraa kosketusta ihoon tai silmiin. Jos voidetta joutuu iholle, pese ihoalue välittömästi vedellä ja saippualla. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä tai silmähuuhteella. ExCellR8 on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Ota yhteys lääkäriin, jos voidetta on vahingossa nielty tai ihokontaktista johtuvat ärsytysoireet jatkuvat.
Levitä ExCellR8-voidetta kahdesti päivässä noin 7 cm:n levyiselle alueelle nivelen kohdalle enintään seitsemän päivän ajan. Hiero voidetta huolellisesti niveltä peittävään karvaan, kunnes voide on täysin imeytynyt. Levitä voidetta kuivalle iholle noin tuntia ennen treeniä ja tunnin sen jälkeen. Säilytä voide jääkaapissa parhaan tehon säilyttämiseksi.
Terveyden ja kunnon ylläpitoon: Levitä voidetta nivelien alueelle, kuivalle iholle kerran päivässä noin tuntia ennen liikuntaa.

Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä voiteen joutumista hevosen silmiin. Älä käytä avoimiin haavoihin tai rikkoutuneelle iholle. Voidetta käsiteltäessä on käytettävä suojakäsineitä. ExCellR8 on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Tuote numero: 25137

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille