« Takaisin / Hevonen / Loimet / Talliloimet ja alusloimet

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Classic talliloimi, 300 g

154,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Classic talliloimi, 300 g
Black Kentucky Horsewear Classic talliloimi, 300 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Vahva ja ajaton malli Classic talliloimesta on suorastaan välttämätön loimi.

Mikä on erityistä Klassisen talliloimen laadukkaat materiaalit ja ajaton malli on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Materiaalit on testattu huolella ja valittu niin, että loimi on kestävä ja erittäin käyttäjäystävällinen. Voit valita kolmesta eri paksuudesta oman hevosesi tarpeita parhaiten vastaavan loimen. Materiaalit Talliloimen ulkopinta on 900D ripstop-polyesteriä. Ripstop-materiaalissa on vahvistettua lankaa, joka tekee siitä äärimmäisen vahvan ja repeytymättömän. Materiaalin toinen etu on, että se hylkii puruja, joten voit helposti harjata purut ja heinät pois loimen pinnasta. Toppaus voi olla 100 g, 200 g tai 300 g riippuen hevosesi tarpeista. Toppauksessa on käytetty kuitutäytettä, jolla on sama suorituskyky kuin untuvalla ilman, että Se imee hajuja itseensä. Loimen vuoraus on mikrokuitupolyesteriä pehmeällä puuvillan tuntumalla. Muoto & koko Klassista talliloimea voi käyttää yhdessä Kentucky ulkoloimien tai alusloimen kanssa. Loimi pysyy hyvin paikallaan polyesterimikrokuidun, etukiinnityksen kahden soljen ja ristivöiden ansiosta.

Tuoteominaisuudet:

  • Ulkopinta vahvaa 900D ripstop-polyesteriä
  • 100 g:n, 200 g:n tai 300 g:n kuitutäyte
  • Sisäpinta pehmeää mikrokuitua
  • Ajaton tyyli ja laadukkaat materiaalit
  • Pesu 30 asteessa

Pesuohjeet:

Konepesu 30 asteessa (ei rumpukuivausta). Kentucky Horsewear suosittelee pesemään loimen kuukausittain parhaan tuloksen saamiseksi.

Tuote numero: 336621

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: