« Takaisin / Hevonen / Loimet / Talliloimet ja alusloimet

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Classic alusloimi, 300 g

134,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Classic alusloimi, 300 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hengittävä ja pehmeä Classic alusloimi on välttämätön jokaiselle hevosen omistajalle. Loimen voi yhdistää helposti muihin loimiin eri paksuuksien ansiosta.

Mikä on erityistä Classic alusloimea on saatavissa kolme eri paksuutta (100 g, 200 g ja 300 g), joten voit käyttää loimea yhdessä muiden Kentucky Horsewear loimien kanssa. Materiaaliensa ansiosta tämä alusloimi on erittäin hengittävä ja miellyttävä muiden loimien alla. Ajattoman tyylin ja erinomaisten materiaaliensa ansiosta Classic alusloimi on kestävä ostos. Materiaalit Classic alusloimessa on polyesterimikrokuitua pehmeällä puuvillan tuntumalla. Mikrokuidun pinta on samettimainen ja siksi pehmeä, mutta pysyy hyvin ja hiertämättä paikallaan muiden loimien alla. Kuitutäyte eristää hyvin ja säilyttää kehon lämmön, mutta on kuitenkin hengittävä. Tämä luo hevosen ympärille lämpimän kerroksen ilman kosteaa tunnetta. Muoto & koko Alusloimea voi käyttää yhdessä Kentucky Horseware talliloimien ja ulkoloimien kanssa. Mikrokuitu pitää loimen paikallaan yhdessä muiden loimien kanssa sekä myös piehtaroinnin jälkeen. Muoto on testattu ja ammattilaisten hyväksymä.

Tuoteominaisuudet:

  • Loimea voi käyttää yhdessä talliloimiemme ja ulkoloimiemme kanssa
  • Saatavissa 100 g:n, 200 g:n ja 300 g:n toppauksilla
  • Loimi pysyy paikallaan polyesterimikrokuidun ansiosta
  • Puuvillan kaltainen tuntuma
  • Luo lämpimän kerroksen

Pesuohjeet:

Classic alusloimen voi pestä koneessa 30 asteessa. Suosittelemme pesemään loimen kerran kuukaudessa. Parhaan tuloksen saamiseksi kuivaa loimi matalassa lämpötilassa tennispallojen kanssa kuohkeuden säilyttämiseksi.

Tuote numero: 336628

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: