Osta Eskadron satulanalusta PRO BALANCE | horze.fi
Best Price

satulanalusta PRO BALANCE

€ 54,95
Hinnat sisältävät alv:n
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Musta Eskadron satulanalusta PRO BALANCE eskadron
Eskadron satulanalusta PRO BALANCE
Eskadron satulanalusta PRO BALANCE
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Eskadron satulanalusta PRO BALANCE
Kuvaus

Kuvaus

ESKADRONin uusi Pro-Balance-Pad koostuu kahdesta erillisestä solukumiosasta, jotka yhdistetään toisiinsa neljällä säädettävällä tarrakiinnityksellä. Siksi kanavan leveyden voi määrittää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Alustan hevosta vasten oleva puoli on luistamatonta solukumia, jolloin alusta pysyy hyvin paikallaan. ESKADRONin Pro-Balance-Pad -alustan erityisominaisuus onkin sen kaksiosainen malli, mikä takaa parhaan mahdollisen vapauden okahaarakkeille ja toisaalta ottaa huomioon korkeuserot. Alustan korkeus on 0.5 cm toisessa päässä ja korkeus nousee toisen pään 2,5 cm:iin. ESKADRON Pro-Balance-Pad satulanalustan avulla satulat, joiden painopiste on liian takana, saadaan oikeaan asentoon hevosen selässä. Alusta toimii yhtä hyvin toisin päin, jolloin se nostaa satulaa edestä.


Teknisiä lisätietoja:


Eskadron satulanalusta PRO BALANCE.


Tuote numero: 17665

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
3 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi