« Takaisin / Merkit / Roeckl

Roeckl Roeckl Lorraine ratsastuskäsineet

24,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black
Black Roeckl Lorraine ratsastuskäsineet
DB/AB Roeckl Lorraine ratsastuskäsineet
WH/AB Roeckl Lorraine ratsastuskäsineet
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Watch out, team #NoGlitterNoCompetition!

Huomio, tiimi #eiglitteriäeikilpailua! LORRAINE riemastuttaa naisratsastajia, joiden heikkoutena on jokin erityinen, naisellinen ja trendikäs juttu. Hillitty, kimaltava logo ja kämmenselän hihna saavat käsineet kimaltamaan koristaen näitä naisellisten käsien anatomiaan suunniteltuja ja toiminnallisia ratsastuskäsineitä. Silkinpehmeä nailon ja elastaanin suuri osuus kämmenselässä takaavat ensiluokkaisen käyttömukavuuden, täydellisen istuvuuden ja täyden liikkumisvapauden sormille. Lisäksi käsineet ovat miellyttävän hengittävät ja nopeasti kuivuvat. Kämmenpuolella on pehmeää ja ohutta PU-materiaalia. Se varmistaa turvallisen ja luotettavan pidon ohjasotteessa vähentämättä välttämätöntä tuntumaa, jota tarvitaan kontaktissa hevosen suuhun. Helppoa: LORRAINE-käsineet on helppo vetää käteen, koska niissä ei ole erillistä kiinnitystä. Lisäksi nämä tyylikkäät katseenvangitsijat voi pestä koneessa 30 asteessa. ROECKL suosittelee ratsastuskäsineiden, kuten LORRAINE-käsineiden, säännöllistä pesua, jolloin ne säilyttävät toiminnallisuutensa ja tuovat iloa ratsastajalle pitkän aikaa.

Tuoteominaisuudet:

  • Kämmenselkä: nailonia
  • Kämmen: pehmeää PU-nahkaa
  • Ominaisuudet: glitterillä somistettuja yksityiskohtia

Teknisiä lisätietoja:

BACKHAND: Nylon dull. PALMHAND: Soft PU.

Pesuohjeet:

In addition, this stylish eye-catcher is also machine-washable at 30° Celsius. ROECKL recommends washing riding gloves such as the LORRAINE on a regular basis so that they maintain their functionality and keep the rider happy for a long time.

Tuote numero: 333319

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: