uvex Perfexxion II ratsastuskypärä

OVH: -10% alennusta
224,95 €
OVH: 249,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 5 )
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: SHOPPING13
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.08.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup tuotteille.
Våri: Antrasiitti
Antrasiitti Uvex Perfexxion II ratsastuskypärä
Beige Uvex Perfexxion II ratsastuskypärä
Musta Uvex Perfexxion II ratsastuskypärä
Ruskea Uvex Perfexxion II ratsastuskypärä
Tummansininen Uvex Perfexxion II ratsastuskypärä
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Täydellisyyttä pienimpää yksityiskohtaa myöten: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation-järjestelmän ansiosta tämä uusi ratsastuskypärä on trendinluoja suunnittelun ja ilmankierron suhteen.


Parempi ilmankierto, parempi käyttömukavuus, parempi suoja. Ja se on myös hyvännäköinen: Uvex kypärien ajaton klassisuus asettaa uudet standardit ulkonäölle ja turvallisuudelle - menestyneen uvex perfexxion II kypärän muodossa. Optimaaliset toppaukset ja istuvuus saavat ratsastajan miltei unohtamaan, että hänellä on kypärä päässään. Näkemisen arvoinen innovaatio: Tyylikkäissä mattasävyissä saatava, kovakuorinen kypärä keskittää huomion täydelliseen ilmanvaihtoon ja turvallisuuteen. Uvex perfexxion II on turvallinen seuralainen kaikessa ratsastuksessa niskan alueen syvemmälle viedyn kuoren ansiosta - samalla entistä ohuempi malli tekee siitä kevyen. Jo ulkopuolelta lupaavan näköisen kypärän erinomaiset ominaisuudet jatkuvat sisäpuolelle: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation varmistaa täydellisen ilmanvaihdon, erityisesti vaativille ratsastuskerroille - ja nyt myös otsan alueelle. Sisäpuoli ei myöskään jätä mitään toivomisen varaa: Hengittävästä ja pehmeästä materiaalista valmistettu pehmuste on pestävä, ja innovatiivinen Comfort Memory-vaahto takaa aina täydellisen käyttömukavuuden.


Tuoteominaisuudet:


  • Erinomainen ilmankierto
  • 2 erikokoista kuorta
  • 3D IAS -koon säätöjärjestelmä
  • Miellyttävä monomatic-kiinnitys
  • FAS-hihna
  • Hard shell -teknologia
  • Täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin mukaiset vaatimukset

Pesuohjeet:


Pyyhi kostealla liinalla. Pestävä pehmuste.


Tuote numero: 322556

Lue arvosteluja:

Våri: