« Takaisin / Merkit / Mink Horse

Mink Horse Mink Horse Pull-up Leaves JR -ratsastushousut, power grip

119,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Säästä nyt 12% EXTRA tai 17% EXTRA uudessa APPissamme!

Kopioi koodi: SPRING12
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 20.05.2024 asti.
Våri: Black
Black Mink Horse Pull-up Leaves JR -ratsastushousut, power grip
Kokotaulukko
Koko A B
140 60 cm 74 cm
152 64 cm 82 cm
168 67 cm 88 cm
Takaisin

Kaikki taulukon koot ovat ruumiinosien mittoja, eivät vaatemittoja. Ratsastushousut myydään vyötärön leveyden mukaan. Mittaa vyötärösi leveys kapeimmasta kohdasta (A), ja lonkan leveys leveimmästä kohdasta (B).  Sisäsauman pituus ilmoitetaan erikseen tuotekuvauksessa.

Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tyylikkäät ja mukavat jalkaan vedettävät ratsastushousut, joita täydentävät pienten lehtien muotoiset Power-Grip-paikat. Tyylikkäät ja hyvin varustetut ratsastushousut, jotka ovat vahvaa, neljään suuntaan joustavaa materiaalia (viskoosi-polyesteri-elastaani). Sivusaumoissa käytetty lycra tuo ratsastushousuille legginsien tyyliä, mutta niistä löytyy perinteisten ratsastushousujen tuki ja istuvuus – vain ilman nappia ja vetoketjua. Ratsastushousujen muotoonleikattu malli ja takaa hieman korkeampi vyötärö tuovat housuille vartalonmyötäisen ja täydellisen istuvuuden. Takataskuissa hopeiset vetoketjut ja takana tyylikäs "vyölenkkitunneli”, jossa brodeerattu hopeinen logo. Pitävät, pienten lehtien muotoiset Grip-paikat ulottuvat polviin saakka. Ratsastushousujen lahkeissa on kätevät ja mukavat lycraiset ”kiilat”, jotka tekevät housuista sopivat kaikenkokoisille jaloille. Tyylikkäät ja erittäin käytännölliset ratsastushousut niille, jotka priorisoivat mukavuutta.

Teknisiä lisätietoja:

Saatavana mustana koot 10Y-14Y & XS-6XL.

Pesuohjeet:

Konepesu 30 asteessa, kuivattaminen ripustamalla.

Tuote numero: 313099

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: