« Takaisin / Merkit / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Pioneer suitset

249,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black PS of Sweden Pioneer suitset
Kokotaulukko
Koko A Niskaremmi B Otsapanta C Yhdistetty Turparemmi D Yhdistetty Turparemmi E Poskihihna F Ohjat
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Takaisin

Vaikka suitsien koot vastaavat yleensä hyvin hevosten kokoa, saattaa hevosten päiden koko kuitenkin poiketa toisistaan. Varmistaaksesi, että suitset sopivat hyvin, tulisi niitä aina kokeilla hevosen päällä.

 

Suitsien ollessa hevosen päällä, tulisi poskiremmin ja leuan välissä olla aina tilaa nyrkin leveyden verran, turparemmin ja turvan välissä tilaa kahdelle sormelle, ja samoin kahdelle sormelle otsapannan alla. Otsapanta ei saa olla niin tiukka, että se kiristää korvien takaa, mutta ei myöskään niin löysä, että se vetää suitsia eteenpäin. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Turpahihna Turpahihnaa voi säätää kolmeen eri tasoon täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Tämä minimoi kuolaimen jumiutumisen riskin. Poskihihnat Litteissä poskihihnoissa on patentoidut, joustavat kannattimet, joiden ansiosta kuolaimet joustavat hevosen suussa. Tämä auttaa myös tasaamaan niskaan kohdistuvaa painetta. Joustavat kannattimet on suunniteltu niin, että ne on helppo laittaa paikalleen ja ottaa pois. Suosittelemme hevosille, jotka * ovat nuoria ja kokemattomia * tarvitsevat lisää tukea ja vakautta * ovat herkkiä paineelle Pioneer suitset on valmistettu ympäristöystävällisestä, kasviparkitusta nahasta, ja ne soveltuvat este-, koulu- ja kenttäratsastukseen. FEI:n, USEF/USDF:n ja BD:n hyväksymät suitset hevosille ja poneille koulu-, este- ja kenttäratsastukseen. Huomioi: Lisäksi hevosen leukaluun alueella olevan infra-orbital-hermon alue jää vapaaksi paineelta! * Suitset eivät sisällä leukahihnaa * Suitsien mukana ei tule ohjia, ne on ostettava erikseen * Mukana PS suitsikassi Turpahihnan poikittaisen muodon ansiosta poskihihnat eivät tule liian lähelle hevosen silmiä. Turpahihnan yläosa toimii kuin englantilainen turpahihna, mutta sillä on Pioneer suitsien edut. Turpahihnan sisäpinta on raakanahkaa, joka säilyttää muotonsa. Turvan yli menevässä osassa on lisäksi pehmuste, joka lisää turpahihnan vakautta. Niskahihna Patentoitu niskahihna on pehmeästi topattu, ja se jättää korville reilusti tilaa, jotta korvat voivat liikkua vapaasti.

Tuoteominaisuudet:

  • Ehkäisevät painetta
  • Turpahihnan voi säätää kolmeen eri tasoon
  • Jättävät herkät hermojen päät vapaiksi
  • Pullback-hihna
  • Sileää, englantilaista, kasviparkittua nahkaa
  • FEI:n hyväksymät sekä hevosille että poneille kaikissa ratsastuksen lajeissa

Teknisiä lisätietoja:

Valmistettu käsin kasviparkitusta nahasta.

Pesuohjeet:

Käsittele öljyllä tai hoitoaineella ennen ensimmäistä käyttökertaa. Toistuva öljyäminen on eduksi suitsille. Puhdista suitset nahkasaippualla jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tuote numero: 340919

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: