« Takaisin / Merkit / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Nirak suitset

285,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black PS of Sweden Nirak suitset
Brown PS of Sweden Nirak suitset
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Säädettävä turpahihna antaa ratsastajalle mahdollisuuden valita, kuinka paljon painetta kohdistetaan turvalle. Se helpottaa hevosta hyväksymään kuolaimen ja sopii täydellisesti nuorille hevosille, jotka vielä opettelevat vuorovaikutusta ratsastajan kanssa sekä hevosille, jotka yrittävät välttää kuolaintuntumaa taivuttamalla kaulaa liikaa. Suitset soveltuvat myös eteenpäin pyrkiville hevosille, koska ne auttavat ratsastajaa säätelemään hevosen nopeutta ilman kovaa kuolainta tai liian kovaa kättä. Nirak™ suitset yhdessä sopivan kuolaimen kanssa tekevät hevosen ja ratsastajan välisestä vuorovaikutuksesta rauhallista. Turpahihna ei aiheuta painetta hampaisiin, mikä vähentää mahdollisia kuolaimiin liittyviä ongelmia. Anatomisesti muotoiltu niskahihna ja niskan korkeimmalla kohdalla oleva ilma-aukko vähentää painepisteitä herkän niskan alueella. Siinä on hevosen mukavuutta lisäävät toppaukset korvien ympärillä. Poskihihnat ovat litteät ulospäin käännetyillä soljilla ja joustavilla, patenttia odottavilla kannattimilla, joiden ansiosta kuolaimet joustavat hevosen suussa vähentäen niskaan kohdistuvaa painetta. Kannattimet voi helposti ottaa pois ja laittaa takaisin. Poskihihnat ovat molemmista päistä säädettävät, mikä saa suitset istumaan täydellisesti jokaiselle yksilölle ja mahdollistaa erikokoiset kuolainrenkaat. Kaikissa kannattimissa on kumipinnoite sisäpinnalla, mikä saa ne pysymään paikoillaan myös haasteellisimmissa tilanteissa. Otsapannassa on ainutlaatuinen, patenttia odottava Click-it™-kiinnitys, joka mahdollistaa otsapannan vaihtamisen muutamassa sekunnissa, myös suitsien ollessa päässä.

Teknisiä lisätietoja:

Espanjalaista, kasviparkittua nahkaa. FEI:n, USEF/USDF:n ja BD:n hyväksymät suitset hevosille ja poneille koulu-, este- ja kenttäratsastukseen.

Pesuohjeet:

PS of Sweden suosittelee öljyämään suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa, mikä suojaa ja ylläpitää nahan laadukkuutta. Nahka on luonnontuote, joka muuttuu ajan kuluessa ja tummuu hiukan öljyttäessä.

Tuote numero: 334343

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: