« Takaisin / Ratsastaja / Naisten ratsastusvaatteet / Takit / Liivit

Cavalliera Cavalliera MAJESTY ratsastusliivi vedenpitävillä osilla

109,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Truffle brown/Melange Grey
Truffle brown/Melange Grey Cavalliera MAJESTY ratsastusliivi vedenpitävillä osilla
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä liivi on suunniteltu olemaan sekä tyylikäs että äärimmäisen miellyttävä ratsastaessa. Tämä tavattoman tyylikäs liivi on täydellinen päivittäiseen käyttöön täyden ja miellyttävän liikkumisvapauden mahdollistavien teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kevyt fleeceneulos yhdistettynä vedenpitäviin tikkimateriaaleihin pitää ratsastajan kuivana. Liivi on suunniteltu niin, että se mukautuu liikkeisiisi ratsastaessasi, ja tavarasi pysyvät turvallisesti mukana vetoketjullisissa taskuissa. Edessä kaksisuuntainen vetoketju, jonka voi avata alhaalta päin, jolloin ratsastaja voi istua mukavasti satulassa. Tämä liivi on suorastaan välttämätön kaikille naisratsastajille.

Teknisiä lisätietoja:

Vedenpitävä materiaali kestää kevyen/kohtalaisen sateen. Saumat eivät ole vedenpitäviä. Tämä liivi pitää sinut kuivana sateella, mutta sitä ei ole tehty rankkaan sateeseen.

Tuote numero: 332335

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: