Carr & Day & Martin CDM-nahan puhdistuspyyhkeet, Belvoir, 15 kpl:n pakkaus

Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: SHOPPING13
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.08.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup tuotteille.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kätevä, kertakäyttöinen ja kyllästetty pyyhe poistaa lian ja mudan helposti.


Carr Day Martin -nahan puhdistuspyyhkeet. Näppärät ja kätevät, erikseen suljettavat varusteiden puhdistuspyyhkeet. Loistavat reissussa tai kiireessä. PH-neutraali aine ei vahingoita ompeleita tai kuivata nahkaa ja antifungaalinen kaava auttaa estämään homeen syntyä. Hygieenisesti ihanteellinen homeen poistamiseen sille altistuneesta nahasta. (Käytä pinttyneeseen rasvaan ja likaan "raskasta" Belvoir Tack Cleaner -suihketta).


Teknisiä lisätietoja:


Poista pyyhe yksittäisestä pakkauspussista ja taittele täysin auki. Pyyhi likaiset varusteet puhdistuspyyhkeen molemmilla puolilla. Jos hometta on näkyvillä, varmista että puhdistuspyyhe tulee varmasti hävitetyksi. Voidaan käyttää myös synteettisellä nahalla.
Testaa piilossa olevalla alueella ennen käyttöä.


Tuote numero: 931622

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: