Vitaflora, 2 kg

79,75 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
2 kg (39,88 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor Vitaflor 365 hiivavalmiste pitää suoliston kunnossa ja maksimoi ravinteiden imeytymisen. Se ennaltaehkäisee paksusuolen happamoitumista ja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Se edistää painonnousua ja sopii erinomaisesti antibioottikuurien jälkeen.

Käyttötarkoitus

Kaikki tarvittavat ravintoaineet imeytyvät elimistöön ohutsuolen kautta ja siksi sen toimiminen on terveydelle hyvin tärkeää. Parantamalla sen bakteeriflooraa, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja näin elimistön vastustuskyky paranee. Monet tekijät voivat häiritä ohutsuolen bakteeritasapainoa. Näitä ovat mm. stressi, tietyt lääkeaineet, ravintotiivisteet jne. Suolisto on hyvin tärkeä osa hevosen ruuansulatusta. Hevosen luonnolliseen ravinto koostuu pääasiassa ruohon ja heinän kuiduista. Koska vaadimme hevosiltamme enemmän, tarvitaan tiivistetympää ravintoa erilaisten pellettirehujen muodossa (korkea tärkkelyspitoisuus). Ohutsuoli ei useinkaan kykene käsittelemään tärkkelystä kovinkaan hyvin, jolloin osa siitä siirtyy paksusuoleen, jossa se muuttuu laktaasiksi. Tämä voi johtaa suolen happamoitumiseen, jolloin pienten mikrobien toiminta häiriintyy. Tällöin kuitu sulaa huonommin ja ravintoaineet (erityisesti mineraalit) imeytyvät huonommin. Tämä taas voi johtaa alentuneeseen vastustuskykyyn, heikentyneeseen kuntoon ja/tai ähkyyn. Vitaflor 365 tasoittaa ravintoaineiden imeytymistä, edistää nuoren hevosen hyvää kehitystä ja ylläpitää urheiluhevosen kuntoa.

Tuotteen koostumus

Cavalor Vitaflor 365 sisältää hiivoja ja inuliinia. Elävät hiivat tukevat bakteereita, jotka käyttävät laktoosihappoja suolessa ja näin ehkäisevät suolen happamoitumista (alentamalla pH:ta), niin että mikrobit voivat työskennellä optimaalisissa olosuhteissa. Tämä parantaa raakakuidun sulamista, mineraalien ja B-vitamiinien imeytymistä. Näin ravinnosta saadaan enemmän hiivoja ja ähkyn riski pienenee. Inuliini on frutooligosakkariini (FOS), joka kuuluu probioottisiin valmisteisiin. Nämä sulamattomat ainesosat stimuloivat suolessa jo olevan aineksen kasvua/aktiivisuutta. Tämän epäsuorana seurauksena probioottiset valmisteet estävät joitakin patologisia bakteereita kehittymästä. Koska inuliini ei varastoidu elimistöön, päivittäinen lisäannos on tarpeen, jotta näitä mikrobeja voidaan ravita ja ne toteuttavat hyödyllisen tehtävänsä patogeeneja vastaan.

Tuotteen annostelu ja käyttö

urheilevat hevoset: 30-40 g/päivä (3-4 mittalusikallista). Harrastehevoset ja ponit: 20-30 g/päivä (2-3 mittalusikallista). Kantavat tai imettävät tammat: 40 g/päivä (4 mittalusikallista). Varsat: 10 g/päivä (1 mittalusikallinen). Maksimiannostus: 60 g/päivä. Sekoitetaan päivittäiseen ruokaan ainakin 4:n viikon ajan. Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvassa käytössä.

Pakkaus

2000 g purkki

FAQ

Sisältääkö Cavalor Vitaflor 365 prebiootteja tai probiootteja?

Cavalor Vitaflor 365 sisältää prebiootteja ja hiivoja. Elävät hiivat tukevat ruuansulatusta ja vähentävät ähkyn riskiä. Hiivat myös parantavat kuidun sulamista ja mineraalien ja B-vitamiinin imeytymistä. Niitä saatetaan saada enemmän ravinnosta, kun annetaan hiivoja, varsinkin kuitupitoisilla dieeteillä. Prebiootteja sisältävät aineet, kuten inuliini, ovat sulamattomia ainesosia, joilla on suotuisa vaikutus hyödyllisten bakteereiden kasvuun ja kehitykseen paksusuolessa. Prebiootit auttavat hallitsemaan haitallisten bakteereiden kasvua. Tämä voi parantaa eläimen ruuansulatuselimistön terveyttä ja eläimen vastustuskykyä. Inuliini ei varastoidu elimistöön. Siksi halutun tehon saavuttamiseksi päivittäinen käyttö on välttämätöntä.

Auttaako Cavalor Vitaplus 365 hevostani lisäämään painoaan.

Kyllä, se parantaa ruuansulatusta. Tämän vuoksi hevonen saa enemmän energiaa erityisesti kuitupitoisista ruoka-aineista. Jos hyvälaatuista kuitua ei ole saatavilla, Cavalor Vitaflor on erityisen tehokas. Koska energian hyödyntäminen paranee (sekä myös joidenkin muiden ravintoaineiden), hevosen paino alkaa nousta. Jotkut tuotteitamme käyttävät asiakkaat kertovat, että "heidän hevosensa kasvavat silmissä."""

Voinko käyttää Cavalor Vitaflor 365 :a antibioottikuurilla olevalle hevoselleni?

Kyllä. Antibiootit voivat häiritä suoliston bakteeriflooran tasapainoa. On toivottuja ja ei-toivottuja bakteereita. Antibiootit vaikuttavat molempiin bakteereihin. Cavalor Vitaflorin antaminen antibioottikuurilla olevalle hevoselle voi auttaa hevostasi ylläpitämään hyvää bakteeriflooraa suolistossaan.

Tuote numero: 25564

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.