Alennusmyynti - jopa 50 % ALENNUSTA! Rajoitettu määrä*
Säästä nyt

TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 4000 g

Tuote numero: 313633

€ 109,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 4000 g
Valitse koko Kokotaulukko
Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 4000 g
Kuvaus

Kuvaus

Raskasta työtä tekevillä koirilla on usein suhteessa suorituskykyyn rajoitettu ravintoaineiden saanti. Yleisesti ottaen keho tarvitsee enemmän kaikkia ravintoaineita - ei pelkästää energiaa, rasvaa tai proteiinia - treenin ja korkean rasituksen yhteydessä. Ravintoaineiden puute ei ainoastaan rajoita kehon kehitystä ja suorituskykyä, vaan voi myös pitkällä aikavälillä myötävaiuttaa sairauksien ja vammojen syntyyn.

Raskasta työtä tekevä koira ei ainoastaan tarvitse lisää energiaa sisältävää ruokaa - vaan ennenkaikkea lisää kaikkia ravintoaineita, sillä puutostila vaikuttaa kaikkiin kehon toimintoihin.

MaxActivity tarjoaa ravintoaineet työtä tekevän koiran nivelille, lihaksille ja aineenvaihdunnalle. Sisältää kollageenia ja makromineraaleja nivelille ja jänteille, hiivaa ja lesitiiniä, jotka tukevat mahan ja suoliston toimintaa, MSM:ää ja E-vitamiinia joita tarvitaan lihaksille, sekä vitamiineja ja hivenaineita, jtoka tukevat yleistä hyvinvointia ja suorituskykyä.

Valmistettu maittavaan ja hyödylliseen prebioottiseen hiivaan, joka tasapainottaa suolistoa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä.
Ei sisällä sokeria.


Teknisiä lisätietoja:


SISÄLTÖ per 10 ml: Kollageeni -2,3 g, Lesitiiniä - 167 mg, Kalsium - 92 mg, Magnesium - 55 mg, Fosfori - 22,5 mg, Kisel - 8,3 mg, MSM - 333 mg, Vitamiini B - 21 mg, Vitamiini B12 - 83,3 mcg, Vitamiini E - 41,5 mg, Foolihappo - 4,2 mg, Vitamiini C - 83,3 mg, Seleeni - 7,3 mcg, Rauta - 125 mg, Kupari - 800 mcg, Bentoniitin, Joivat, Kalsiumkarbonaattia, Kalsiumdivetyfosfaatti.


Käyttöohjeet:


Annetaan kuureina ennen ja ja sellaisten kausien aikana, jolloin koiran tiedetään suorittavan raskasta työtä. Mm. palveluskoirille, metsästykoirille ja muille raskasta työtä tekeville koirille. Annostus: Päivittäin 10 ml / 10 elopainokiloa kohden. Sekoitetaan ruokaan.


Asiakasarvioiden keskiarvo
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.